• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Svenska Designpriset 2015 - vi vann!

Klocksnackare!

Vi vill bara stolt berätta att vi med vår klocka Royal Capital igår blev utsedda till vinnare Svenska Designpriset 2015 i kategorin produktdesign. Vi har med Royal Capital fått mycket uppmärksamhet världen över. Med den stilfulla designen och samarbetet med den exklusiva urverkstillverkaren Vaucher Manufacture känner vi att vi har skapat en modern dressklocka som avspeglar vårt varumärke och vårt sätt att tillverka en klocka som är tidlös och kan bäras i generationer. Därför är det såklart extra roligt att bli utsedda till vinnare av denna utmärkelse.

Vår egen Niclas Höglund, Production Manager och Designer som ligger bakom produktutvecklingen och designen på Royal Capital, tog emot priset under galan i Göteborg igår och sa följande:

" Royal Capital har varit ett mycket lyckat och inspirerande projekt. Att föra traditionen av svensk design och urmakarkonst vidare har varit en ära. Vi kan tillsammans på Sjöö Sandström glädjas åt detta prestigefyllda pris och kommer att fortsätta vår resa mot nya mål inom klocktillverkning. Att skapa tid är också ett sätt att skapa historia."

Royal Capital SDP1.jpgEtt stort tack till alla er som visat uppskattning för oss och våra klockor och ett stort tack till alla er som med er röst bidrog till att vi vunnit denna utmärkelse!

Med hopp om en härlig fredag och en fantastisk helg! :)

Sjöö Sandström
 
Topp