Laddar...
Erikson Urhandel

Tappat klocka?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Micke77, 17 januari 2015.

 1. Micke77
  Trådstartare

  Micke77 Ewok

  Inlägg:
  30
  Från:
  Finlandia
  Många av er äger en eller flera överlag värdefulla klockor, så min fråga är ifall ni nångång råkat tappa eller på något annat vis bli av med någon klocka och hur det gick till?

  Själv var jag väldigt nära att tappa en dykklocka under en dyktur. Ärmen på torrdräkten trycktes ihop av vattentrycket varpå remmen blev för lös. Kan bara föreställa mig hur jävligt det hade varit ifall det hade varit frågan om en dyr klocka och den försvunnit. :(
   
 2. Cristian

  Cristian X-Wing Pilot

  Inlägg:
  1.897
  Från:
  Tayrona
  Tappade bort en swatch som jag fick tillbaka efter någon vecka. Den tickade men glaset var sprucket o repigt. Förmodligen påkörd av bil då jag slarvade bort den i ett garage.
   
 3. Spindel

  Spindel Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.141
  Tappat bort en klocka, inte jättedyr men inte billig heller somhade nypris cirka 5000 en gång på fyllan. Jag la klockan i min ryggsäck med tanken att den är tryggare där med mindre risk för borttappning eller glaskrossning. Visar sig att jag tappade bort hela ryggsäcken istället :facepalm:

  Kvarglömd vid nån parkbänk under färden hem :p
   
  Icaras gillar detta.
 4. Sond

  Sond AT-AT driver

  Inlägg:
  5.601
  Under en singelperiod glömde jag en fin Omega Seamaster hos en tjej jag umgicks lite med. Tyvärr var det precis i uppbrottet så jag ville inte krångla för mycket när hon sa att hon inte hittade någon klocka hos sig.

  Jag glömde också en gång en klocka på ett hotellrum i Paris. Även det en Omega. Trots att jag kom på det i taxin till flygplatsen och ringde fick jag aldrig tillbaka klockan. Vad gäller hotellklockan så hade jag två klockor med mig och hade den andra på armen. Medan den första var ett supermisstag, lämnade lägenheten utan någon klocka alls på armen.
   
 5. Akerhage

  Akerhage Stormtrooper

  Inlägg:
  243
  Från:
  Götelaborg
  Haha, va? Du ville inte krångla? Jag hade åkt tillbaks till lägenheten där hon bodde o krävt få leta efter den isf. Tjänade hon sig en go hacka iaf =)
   
  yonsson gillar detta.
 6. Sond

  Sond AT-AT driver

  Inlägg:
  5.601
  Livet är fullt av val..;)
   
  nissehult och yonsson gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield