Laddar...
Nymans Ur 1851

Tradera !!! Skumma klockförsäljare

Diskussion i 'Diskussion' startad av Ken, 5 februari 2015.

 1. Ken
  Trådstartare

  Ken Rebel soldier

  Inlägg:
  179
  Från:
  Stockholm
  Har lagt märke till att det bjuds ut samma klockor om och om igen på Tradera,vad är det frågan om även fast dom säljs så ligger dom ut på auktion igen om ett par veckor,vad är det för trams,vad tycker ni,vad har ni för erfarenhet av att köpa klockor därifrån.
   
 2. nissehult

  nissehult Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  4.076
  Jag rapporterade ett fall där det var (i min mening) ganska uppenbart att samma konton budade på samma säljares klockor. De konton som budade var relativt nya och hade ingen eller en feedback. Mönstret jag såg var för att trissa upp priserna. Jag vet inte hur det gick för säljaren.

  Samma sak kan kanske ske i de auktioner du bevakar.
   
 3. tissoter

  tissoter Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.104
  Från:
  Rolexfabriken
  Japp, det är mycket. Har hållit stenkoll sista veckorna och framförallt inom Breitling som jag ser det. En hel del kopior florerar som bekant också. Rapporterar in en hel del som tas bort snabbt så får ändå ge lite cred till Tradera.
   
  newstick00 gillar detta.
 4. tissoter

  tissoter Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.104
  Från:
  Rolexfabriken
  Min erfarenhet är att bland alla dessa skumraskförsäljare döljer sig en och annan hederlig person, mitt bästa tips är att mejla med säljaren tidigt i budgivningen och skaffa så mycket bilder som möjligt. En seriös säljare hör av sig, de oseriösa skickar lite google-bilder. Sen skulle jag nog personligen inte våga köpa Rolle där.
   
Mårtenssons ur Brookfield