• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vad gör du och din klocka just nu?

Försöker microjustera länken på Daytonan...

WP_20140915_008.jpg
 
Jag vet inte vad det är, men jag är sjuk och jag läser rom. Recept snälla! :)

Häll i 2 glas röd mjölk ( måste vara röd) i en kastrull och en färsk kanelstång och värm upp tills det är riktigt hett.
Förvärm glasen med vatten du kokat upp, glasen ska vara varma! Innan du häller i mjölken så har du i 1,5 tesked vitt strösocker, 6-10 cl mörk lagrad rom och 1 tesked smör (riktigt smör) rör om tills alls smällt och riv över färsk muskot och om ni vill lite kardemumma


Ben Bockbrännarbolmers
 
Häll i 2 glas röd mjölk ( måste vara röd) i en kastrull och en färsk kanelstång och värm upp tills det är riktigt hett.
Förvärm glasen med vatten du kokat upp, glasen ska vara varma! Innan du häller i mjölken så har du i 1,5 tesked vitt strösocker, 6-10 cl mörk lagrad rom och 1 tesked smör (riktigt smör) rör om tills alls smällt och riv över färsk muskot och om ni vill lite kardemumma


Ben Bockbrännarbolmers

Röd mjölk = lättmjölk i skåne. ;)
 
Häll i 2 glas röd mjölk ( måste vara röd) i en kastrull och en färsk kanelstång och värm upp tills det är riktigt hett.
Förvärm glasen med vatten du kokat upp, glasen ska vara varma! Innan du häller i mjölken så har du i 1,5 tesked vitt strösocker, 6-10 cl mörk lagrad rom och 1 tesked smör (riktigt smör) rör om tills alls smällt och riv över färsk muskot och om ni vill lite kardemumma


Ben Bockbrännarbolmers
image.jpg

Fy FAN vad gott :hungry: Tack så mycket för en härlig huskur BOTL :)
 
Tillbaka
Topp