Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Ser fantastiskt ut, hur ska det tillagas?
Försalta och låt köttet komma upp i rumstemp-ish. Något varmare än kylen iaf. Sedan steka på medelhög värme så att köttet hinner få en yta men samtidigt har en röd kärna. Vissa förespråkar het panna men finner att kärnan inte riktigt hinner bli varm då. Men inga andra kryddor, tycker jag.
Servering i ca 0.75cm-skivor med ätpinnar och olika typer av dippsåser, exempel soja, ponzu eller någon blandning med lite risvinäger i. Ha flingsalt redo för de som önskar lite mer sälta.
Underbart som en förrätt. Ca 75-100g/person brukar räcka gott. Köttet är väldigt mäktigt och mättande.
Ett tips ! Gå in på Historiepodden avsnitt 222. Tintin och 1900-talet. Kul att lyssna på och hanterar karaktären Tintin och hans äventyr under 1900 talet. Verkliga händelser och fiction.
(Ps: satt själv och lyssnade på avsnittet nu när jag såg ditt inlägg i tråden//)
Edit:Vi tillagar Chili med karne fn de nu betyder