• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vad gör du och din klocka just nu?

Joakim

Sugen
2-Faktor
1CD60903-3206-451C-A618-4080DDE5D33D.jpeg
Sista dagen i Lyon :(
 

Husse

Patek
B36EF5DA-AF58-4AF7-8832-9847CD2FC1E8.jpeg
Tänkte ge mig på att slipa upp lite slöa köksknivar...
5DD1E289-BF28-4F6A-9093-79A694CBBB2F.jpeg

Just ”yxan” används ofta till grönsakshack av tjockare sort, zucchini, aubergine osv. Handgjord i ett gathörn i Hanoi medans man väntade.
B90FE613-A0EB-4F53-BE76-F4EB485E719C.jpeg
Fantastisk damaskering där!
Du ger väl både blad och skaft lite olivolja eller liknande, såg ut att behövas!
För 25 år sedan hamnade jag av en slump hos en gammal man i Hälsingland, som smidde damaskerade knivblad och gjorde fantastiska yxor!
Men jag, mitt dumma xxxxxel köpte inget av honom! :mad:
 
Senast ändrad:
Topp