• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vad gör du och din klocka just nu?

Tacofredag
IMG_20210409_184252.jpg
 
Senast ändrad:
Tid for middag. Indrefilet og entrecôte med fløtegratinerte poteter. :)

Herlig å lage mat på en fredag.

3D32A61B-29FA-4EAD-B7EB-DBF4E0881CC9.jpeg



Kjekt også å bruke egne dyrkede urter. Hvis du ikke har prøvd hydrophonisk dyrking på kjøkkenbenken, så les mer om konseptet på www.

048CAD49-4AA4-4E91-B8A9-298F58702350.jpeg


B63D108E-05CB-4726-AEE8-DF9B2C2E0CE5.jpeg




Politisk ukorrekt med rødt kjøtt disse dager, men who cares - rødt kjøtt smaker fantastisk. To indrefileter ble også lagt i marinade (soyaolje og et par hvitløksfedd).

D5639008-3444-45D4-9E71-4863DA8B70F2.jpeg
B0FF9B35-A344-4D12-8CA2-78147D294867.jpeg



Så var det poteter da. Først varmes potetene forsiktig i en blanding av fløte, melk, muskatt, timian, salt, pepper, bladpersille, kajennepepper og bitte litt cumin. Deretter går alt over i en ildfast form. Legger man noen få smørklumper på toppen, blir det hele saftig og smaksrikt. Revet parmesan og cheddarost drysses over.

1CA8AC2D-DAD5-48E6-9B91-2440162FE8D5.jpeg


38F88DDD-34AC-4B30-880E-84B9388EA8E7.jpeg
6D2020F4-FDCD-496E-AE71-1AC400C3C8E2.jpeg



Indrefilet marinert i soyaolje er FANTASTISK!

7EBFB8F2-DB70-4B5B-9408-7B4EF7063995.jpeg



Tid for politisk ukorrekt mat - og da sammen med en god rødvin med god syre: Lopez de Heredia Bosconia.

6CA89593-49DB-4DC9-914E-EA6743FFC5E9.jpeg


C8225E62-9521-4E2E-BE54-4832B32D0A4B.jpeg
 
Tid for middag. Indrefilet og entrecôte med fløtegratinerte poteter. :)

Herlig å lage mat på en fredag.

3D32A61B-29FA-4EAD-B7EB-DBF4E0881CC9.jpeg



Kjekt også å bruke egne dyrkede urter. Hvis du ikke har prøvd hydrophonisk dyrking på kjøkkenbenken, så les mer om konseptet på www.

048CAD49-4AA4-4E91-B8A9-298F58702350.jpeg


B63D108E-05CB-4726-AEE8-DF9B2C2E0CE5.jpeg




Politisk ukorrekt med rødt kjøtt disse dager, men who cares - rødt kjøtt smaker fantastisk. To indrefileter ble også lagt i marinade (soyaolje og et par hvitløksfedd).

D5639008-3444-45D4-9E71-4863DA8B70F2.jpeg
B0FF9B35-A344-4D12-8CA2-78147D294867.jpeg



Så var det poteter da. Først varmes potetene forsiktig i en blanding av fløte, melk, muskatt, timian, salt, pepper, bladpersille, kajennepepper og bitte litt cumin. Deretter går alt over i en ildfast form. Legger man noen få smørklumper på toppen, blir det hele saftig og smaksrikt. Revet parmesan og cheddarost drysses over.

1CA8AC2D-DAD5-48E6-9B91-2440162FE8D5.jpeg


38F88DDD-34AC-4B30-880E-84B9388EA8E7.jpeg
6D2020F4-FDCD-496E-AE71-1AC400C3C8E2.jpeg



Indrefilet marinert i soyaolje er FANTASTISK!

7EBFB8F2-DB70-4B5B-9408-7B4EF7063995.jpeg



Tid for politisk ukorrekt mat - og da sammen med en god rødvin med god syre: Lopez de Heredia Bosconia.

6CA89593-49DB-4DC9-914E-EA6743FFC5E9.jpeg


C8225E62-9521-4E2E-BE54-4832B32D0A4B.jpeg

Eg ble plutselig litt sulten... 😁
 
  • Like
Reactions: NMO
Tillbaka
Topp