Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk

Vad tror ni om den här..?

Diskussion i 'Vintage' startad av Sond, 11 september 2013.

 1. Sond
  Trådstartare

  Sond AT-AT driver

  Inlägg:
  5.601
  Knepig handlare. Mycket tyder på att jag bör avstå. Han vill inte skicka mer bilder utan tycker jag ska använda zoomfunktionen... Men innan jag avskriver eller går vidare så tänkte jag ändå se om någon här har lust att titta och säga sin mening. Jag har begränsad erfarenhet av DJ.

  https://www.chrono24.se/rolex/vintage-datejust--id2306012.htm
   
 2. Aurum

  Aurum Jag är så arg, så väldigt arg!

  Inlägg:
  15.112
  Ser väl hel ok ut men två saker reagerar jag på. Boettsidan på kronsidan ser nästan konkav ut. Sedan ser boettlocket lite knepigt ut? Slipat av en gravering? Skulle gärna se fler bilder på den.

  Sedan angående fler bilder är det något jag ofta stör mig på när det kommer till köpare. Inte för att det behöver vara så i detta fall, men ofta bes det om fler bilder utan tanke och mest på rutin. Om man är spekulant på mina ur tycker jag att man i så fall får precisera vad man vill ha bättre bilder på.
   
 3. Onelund

  Onelund X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.112
  Från:
  Småland
  ser nästan ut som en spricka vid 6

  skulle definitivt kräva mer bilder annars avstå
   
 4. Sond
  Trådstartare

  Sond AT-AT driver

  Inlägg:
  5.601
  Bilder är lite knepigt. Personligen tycker jag att en butik kan bjuda på lite fler bilder direkt i annonsen. Jag tror jag avstår.
   
 5. acce1999

  acce1999 Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  4.913
  Nu skrev du att du tror att du avstår, men några kommentarer:

  På den prisnivån kan man inte vara kräsen...
  Boetten ser - givet priset - bra ut. Ser ut att finnas mycket boett kvar. Kolla runt stifthålen. Kolla också profilen runt bakboetten.
  Om det är en spricka i glaset vid kl 6 (som nämns), så är ju byte av plexi enkelt. Det är ingen showstopper. Du kanske ändå vill byta till glas med förstoringsbubbla.
  Länk och lås ser (återigen med hänsyn till priset) OK ut. Dito tavla och visare.

  Givet att jag börjar ana vad du söker efter, så tycker jag att du ska titta på dyrare klockor, för att få mer. Framför allt så skulle jag vilja se mer av urverket innan jag handlar.

  mvh A
   
 6. 10past10

  10past10 Rebel soldier

  Inlägg:
  198
  Jag kan inget om DJ men sitter inte end piece bitarna ovaligt dåligt? Givetvis något som i så fall går att byta, men i alla fall värt att notera.
  Åter igen, jag vet inte om jag har rätt. Bara ett fråga från mig.