• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vangelis x Klocksnack

Vangelis

Företag
Forumsponsor
Hej vänner,

Vi på Vangelis tycker det är väldigt roligt att få samarbeta och bli en del av forumet på KS Clubb. Vi kommer lägga upp information här först om olika drops och andra events som vi kommer ha framöver.


Vangelis är en högkvalitativ marknadsplats online för pre owned herrkläder och accessoarer. Vår nisch är främst produkter från premiumtillverkare men vårt fokus är alltid att hitta och erbjuda plagg och accessoarer av hög kvalitet som vi gillar.


Sedan starten 2020 har vi strävat efter att Vangelis kunder ska kunna lita på vår kompetens och branscherfarenhet, de ska vara trygga i att Vangelis handplockar och väjer ut det bästa som passar in i varumärket Att våra kunder känner sig säkra på att vårt urval är rätt och håller hög standard är absolut centralt. Något som är extra viktigt just när det handlar om pre owned. Hos många män finns idag ett motstånd att handla ”second hand”. För en del kan det kännas ovant eller t.o.m svårt. Samtidigt ökar både marknaden och intresset för att konsumera cirkulärt. En utveckling vi på Vangelis vill vara en självklar och ledande del av genom att erbjuda ett kurerat utbud av tidlösa, eleganta eller bara vackra plagg och accessoarer som inspirerar dig som kund.


Att handla hos oss är enkelt och tryggt. I vår webshop har vi ett brett utbud av kvalitetsprodukter med tydliga produktbeskrivningar, produktbilder, mått och storleksangivelser. Vårt utbud varierar från dag till dag och butiken uppdateras ständigt med nya produkter. Vi strävar också efter att butiken i sig ska inspirera dig stilmässigt och vi är stolta över att ofta kunna erbjuda helt unika plagg och accessoarer som inte kan hittas någon annanstans.

Köp och sälj med Vangelis
Att sälja sina kläder hos oss är också tryggt och enkelt. Tillsammans väljer vi ut de plagg och accessoarer som ska presenteras i webshopen, vi tar sedan hand om hela processen att förbereda plagg som ska säljas, produktfotografering, produktbeskrivningar och hela försäljningsprocessen. Vi har en rak provisionsmodell och som kund garanterar vi dig betalning för de sålda plaggen inom 10 dagar från att samtliga plagg sålts.


Som ett introduktionserbjudande till Klocksnacks medlemmar erbjuder vi 10% rabatt till alla på KS Club med koden KSXVANGELIS. Erbjudandet gäller tom den 16:e april).


Tveka inte heller att kontakta oss om du har kläder eller accessoarer som du tror kan passa in i vårt sortiment.


Välkommen till Vangelis
www.vangelis.se
Instagram

IMG_1467.JPG
 
Senast ändrad:

Vangelis

Företag
Forumsponsor
Hej alla!

Summer Shoes - drop imorgon torsdag 27 april klockan 10:00.

Vintern är nu borta och varmare dagar väntar, en säsong där andra typer av skor blir aktuella igen. Vi har valt två modeller vi gillar för sommarens drop, Superga 2750 Cotu Classic och Sebago Dockside Boat Shoes.

Båda varumärkena har under flera decennier tillverkat enkla och stilrena skor. Vi är glada att kunna erbjuda dessa två modeller i olika färger och kombinationer med ett drop imorgon torsdag 27 april klockan 10:00.

Bästa,

Daniel

www.vangelis.se
Instagram

IMG_3014 2.jpg
 

Vangelis

Företag
Forumsponsor
AFTER WORK

Vi är glada att bjuda in dig till vårt nya showroom på Grev Turegatan 35 i Stockholm för en after work!
För detta tillfälle har vi även en stor del av Valstars och Barba Napolis kollektion för nästa år 2024 tillgänglig. Denna kollektion erbjuder fantastiska ytterplagg samt de klassiska Valstarino jackorna i olika kvalitéer och färger, samt Barba Napoli-skjortor, kavajer, slipsar och ytterplagg i mocka och tekniska tyger.

Du kommer att hitta allt från klassiska modeller till helt nya modeller samt unika samples.

DATUM: 28/9 TORSDAG 16:00 - 20:00
PLATS: GREV TUREGATAN 35, STOCKHOLM - INNERGÅRD


Varmt välkomna!

Daniel


Tillgängliga betalningsalternativ: kreditkort inklusive Amex, Klarna och Swish. Inga returer erbjuds under detta evenemang.
KS sidan.JPG

Barba circle.jpg
 

Vangelis

Företag
Forumsponsor
Öppet nu på lördag

Vi är glada över att kunna för första gången bjuda in till oss utan bokning, dörrarna står öppna nu på lördag den 11 november mellan klockan 11:00 till 17:00.

Utöver vårt sortiment kommer vi även göra opublicerade plagg tillgängliga till försäljning innan de går live på hemsidan.

DATUM: 11/11 LÖRDAG 11:00 - 17:00
PLATS: GREV TUREGATAN 35, STOCKHOLM - INNERGÅRD


Varmt välkomna!

Daniel

Tillgängliga betalningsalternativ: kreditkort inklusive Amex, Klarna och Swish.

www.vangelisclothing.com
Instagram
share_image_generated.jpeg
 
Topp