Laddar...
Kaplans
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Vintage Vintage Longines 30L

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av lillobillo, 23 oktober 2018.

Royal Watches Sweden
 1. lillobillo
  Trådstartare

  lillobillo Titan

  Inlägg:
  80
  Från:
  Sverige
  Pris:
  2300kr
  Returpolicy:
  Självfallet om klockan inte är som beskriven genom bild och text, men endast inom 48h efter du har fått hem klockan. Ej vid F2F.
  En fin Longines med subsekund. Klockan drivs av den manuellt uppdragna 30L som finns i väldigt många Longines från denna tid. Jag har ej något exakt tillverkningsår på denna klocka men jag skulle uppskatta det till runt 1960. Klockan har en väldigt fint boett i bra skick men den har ett märke kl 5 på urtavlan. Själv tycker jag ej att det är något man märker under dagen men det är bra att veta. Visarna har en väldigt vacker roséfärg och loggan likså. En fin Longines box medkommer. Klockan mäter cirka 35.5 mm utan krona och bandets vidd är 18 mm. Service historiken är okänd men vad jag har märkt så håller klockan tiden fint. Referensnumret på klockan är 8903-1.

  2300kr

  Bud mottages

  Om du har några andra frågor så är det bara att pma.

  Frakt står jag för men REK är frivilligt och då står du för den tillkommande kostnaden. Finns i Stockholm för F2F och även i Göteborg mellan 1/11- 3/11. Bud välkomna

  Longines front redigerad. Longines baksida redigerad. Longines i box redigerad.
  Tack KS för annons plats!
   
  Senast ändrad: 14 maj 2019
Gripenbro