Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

Hjälp med Rolex datejust! :) Plz

Diskussion i 'Diskussion' startad av Richard1987, 14 maj 2016.

 1. Richard1987
  Trådstartare

  Richard1987 Stadsbo

  Inlägg:
  319
 2. Wiliamo

  Wiliamo Präst

  Inlägg:
  1.278
  Fördelen mot en vanlig 1601 är att 16014 har quickset. Kanske är bildernas vinklar som luras men ser inte de högra bandhornen ganska polerade ut? Oavsett en bra instegs-Rolex och en relativt lättflippad klocka, är själv sugen på en. Priset låter helt ok, ungefär där omkring de brukar gå för :) är det den du vill gå för så säger jag kör hårt. Har typ aldrig hört någon som varit missnöjd med sin DJ.
   
  Richard1987 gillar detta.
 3. Samps

  Samps Borgare

  Inlägg:
  572
  Från:
  Västerås
  Håller med föregående talare, högra bandhornen ser rätt välpolerade ut. Nedre högra ser ut att vara och nudda vid hålet för bandstiftet.
  Det brukar nästan alltid finnas någon här på forumet som har en till salu på Köp & sälj. Tryggare och smidigare att handla här och att kanske kunna ses och titta på klockan vid köp.
   
  Richard1987 gillar detta.
 4. Richard1987
  Trådstartare

  Richard1987 Stadsbo

  Inlägg:
  319
  Ni har ögonen med er alltså! Tack för era synpunkter..grymt hjälpsamt när man är ny inom området :)
   
 5. Bebitz

  Bebitz Friends of KS

  För att göra köpet av en vintage Datejust lite roligare, kan du ju satsa på en från ditt födelseår. Gå in på www.chrono24.se och titta. Sen kan du skriva i tråden för just rolex datejust och fråga de mer erfarna medlemmarna om skick etc. Den finns här: http://klocksnack.se/threads/datejust-och-date-tråden.6866/page-86

  Jag själv är på jakt just efter en från 1983, som du visade här. Denna här tycker jag dock inte ser tillräckligt fin ut.
   
Mårtenssons ur Brookfield