• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Tråden om Öl

Följer upp med något lättare.

En West Coast APA från Brygghus 19.

En trevlig öl denna också men så klart inte samma drag med ABV på 4,9 %.

1000002159.jpg
 
Vi har ju några i tråden som gillar belgisk öl, är dessa från fredagens släpp på SB något intressant?


Det är ju ett välrenommerat bryggeri, men belgisk öl gör sig sällan bra som fatlagrad tycker jag. Då menar jag förstås olika typer fat som det har legat brunsprit på. Annars lagras ju mycket belgisk öl på rena ekfat vilket brukar bli toppen.
 
Vi har ju några i tråden som gillar belgisk öl, är dessa från fredagens släpp på SB något intressant?

Tänkte köpa en blond och dela med svärfar då det är en ölsort vi båda gillar.

Personligen när det gäller fatlagring i bourbon eller whiskyfat föredrar jag hellre en imp. stout. Lagrar hellre en vanlig mörkare belgisk på flaska i källaren och följer utvecklingen genom att testa då och då 🙂
 
Tillbaka
Topp