Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Slår ett slag för AGs, riktigt vass burgare för egentligen lite för mycket pengar (170ish i baren) för bara en burgare men jäkla fin är den. Har provat de flesta hajpade ställen men oljebaren finns kvar på min to do list, kul att den fått så pass bra kritik här!
Låter som en riktigt dålig kött till bröd-ratio.Eftersom man bodde precis i närheten av Bunmeatbun blev det dom såklart. Deras onion and cheese med tre puckar var en oslagbar burgare efter en lång arbetsdag på ett lager. Pommesen är väl inget märkvärdigt egentligen detsamma som deras smoothies.
Helvete vad dyrt för lite köttfärs...
Låter som en riktigt dålig kött till bröd-ratio.
Puckarna är inte särskilt stora så jag tycker inte att det förstår kött till bröd-ratio, gott blir det iaf!
Ett bra mått är om den går att äta med händerna.
Vem äter en hamburgare med bestick egentligen, en hamburgare ska ätas med händerna!
Jag har nog en bild på en sådan burgare med tre puckar, ge mig några minuter bara.
Burgarbistron i Märsta är riktigt grymt. Bästa snabbmatsburgaren jag har har ätit i Sverige. Bra bröd och bra kött. Riktiga pommes. No fuss.
Vafan mina gamla kvarter ju
Vart ligger den? Då kanske man har 1 anledning att åka dit en sväng
Älskar hamburgare men denna hype är bara för mycket. "Bästa bolognesen i Sthlm" kanske är nästa tråd.
Tänkte eventuellt testa Lilys ikväll. Något som vet hur köerna är där, stockholmsköer? Möjlighet att boka bord?
Alright tackar! Återkommer med amatörmässig recension om jag hamnar där ikväll.Tror inte det är möjligt att boka bord. Vid den här årstiden brukar det vara ganska lugnt. På sommaren, not so much.
Mycket av prettoburgarkulturen i Sverige är skev. Bestick är nog minsta "fel"
Nej det blev inte Lilys burger igår.
Hungern smög sig på väldigt snabbt och Bistro Bon låg endast ett par steg hemifrån, så här landade jag!
Visst, burgaren var jäkligt god, men det var ingen burger-burgare.
Det ska inte vara sallad och grönsaker på den riktiga burger-burgaren tycker jag.
Det droppade heller inte stekfett från burgaren som jag gärna tycker att det får göra på burger-burgaren.
Så det var helt enkelt en väldigt, väldigt god hamburgare, goda pommes, men det var inte den cheeseburgaren som man sjunger om.