Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Breitling Avenger Skyland A13380

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Tome, 3 juni 2018.

Royal Watches Sweden
 1. Tome
  Trådstartare

  Tome Tantal

  Inlägg:
  288
  Pris:
  23000
  Returpolicy:
  Enligt överenskommelse
  Säljer min Breitling Avenger Skyland. En otroligt nice sommarklocka och en riktig toolwatch! Tyvärr får den nästan ingen användningstid nu pga andra ur i rotation så bättre den får gå vidare. Uttagen 2010 och var enligt dokumentationen inne på garantiservice 2011. Har varit i min ägo sedan 2014 och har fungerat prickfritt under denna period. Chronografen fungerar som den ska och nollställer korrekt. Kollade nyligen gångreserv som var gott och väl över de 42h som anges, och mätte avvikelse mot Emerald denna vecka och fick -2 sek totalt på 3 dygn så inget behov av service. Klockan har den ovanligare mörkgrå tavlan - klart snyggare än svart! Klockan har använts så givetvis finns nån repa efter deskdiving e dyl men inget som är anmärkningsvärt.

  Kommer så vitt jag vet som full-set med ytterkartong, hård box, innerbox (den i läder), cert med allt korrekt ifyllt, manualer, COSC, viklås och mörkbrunt läderband original i helt ok skick.

  Hör av er om ni har frågor eller funderingar så ska jag svara så gott jag kan. Har referenser från tidigare affärer i goodguys tråden :)

  Recension om modellen
  https://klocksnack.se/threads/recension-breitling-avenger-skyland.33585/

  IMG_3877.JPG IMG_3873.JPG IMG_3874.JPG IMG_3871.JPG IMG_3867.JPG
   
  Senast ändrad: 3 juni 2018
  Dixie, Swizz beat, Ulanchik och 2 andra gillar detta.
Gripenbro