• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Ny sammarbetspartner på KS!

Ministern

Founder
2-Faktor
Som ni säkert märkt så sker det förändringar på forumet, nya roliga samarbetspartners är på gång och detta är verkligen en bra aktör vad det gäller att skydda era små älsklingar. Nu lämnar jag över ordet till Brookfield!

Bästa Klocksnackare,

Några av er känner säkert till oss redan och kanske är det till och med så att vi försäkrar din klocka idag?

Vi är Brookfield Underwriting och brukar presentera oss som ”Sveriges ledande specialist på försäkring av värdeföremål”. Brookfield har nära samarbeten med flertalet av de mest exklusiva och anrika klockbutikerna i hela landet. Vi erbjuder en allriskförsäkring som är särskilt framtagen för att skydda klockor – vare sig det gäller nyinköpta föremål eller pre-owned. Många av våra kunder försäkrar även sina samlingar med oss.

Förutom klockor och smycken försäkrar vi även konst och annan dyrbar egendom. Vi har även en specialförsäkring för exklusiva hem (villahemförsäkring).

Gemensamt är att egendomen vi försäkrar skyddas av Lloyd´s of London, med 300 år erfarenhet av specialförsäkring. Våra kunder kan känna sig extra trygga om olyckan skulle vara framme.

Vi är glada och stolta att få vara en av Klocksnacks officiella sponsorer. Vi hjälper dig gärna med frågor kring försäkring – du är hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Med vänliga hälsningar
Brookfield Underwriting
 

INSANE

Panerai
2-Faktor
Fick snabbt svar när vi var i kontakt och verkar vara ett bra alternativ på klock försäkring, men var för ung för att teckna en försäkring :(
 
Topp