Fördrink av något slag. Är sugen på Kir Royal just nu... Har en flaska Jacques Rousseaux som är obestämbar om den är skräp eller om jag gillar den, vi får se. Duger att blanda ut med iaf.
Börjar med en smarrig ceasarsallad med tillhörande dressing som är brutalt god. NV Pol Roger till det.
Ryggbiff från den lokala slaktaren, grön sparris, potatisbakelser och bea (såklart) till detta någon Barolo som finns kvar på bolaget imorgon.
Efterrätt blir en mastodontig mocca-chokladmousse med en smarrig sauternes, Ch. Coutet om man har tur, eller Ch. d'Yquem kanske? Njae, tror inte det... Hehe...
Till tolvslaget ligger en cava, en prosecco och en billigare champagne (Palmer) på kylning. Får se vilken det blir, lutar åt proseccon.
Börjar med en smarrig ceasarsallad med tillhörande dressing som är brutalt god. NV Pol Roger till det.
Ryggbiff från den lokala slaktaren, grön sparris, potatisbakelser och bea (såklart) till detta någon Barolo som finns kvar på bolaget imorgon.
Efterrätt blir en mastodontig mocca-chokladmousse med en smarrig sauternes, Ch. Coutet om man har tur, eller Ch. d'Yquem kanske? Njae, tror inte det... Hehe...
Till tolvslaget ligger en cava, en prosecco och en billigare champagne (Palmer) på kylning. Får se vilken det blir, lutar åt proseccon.