Laddar...
Nymans Ur 1851

Plus-Watch

Diskussion i 'Goodguys & Badguys' startad av MKRGG, 30 oktober 2013.

 1. MKRGG
  Trådstartare

  MKRGG Koprolog

  Inlägg:
  5.192
  Från:
  chokladfabriken
  Jag köpte en 116234 från Plus Watch. Banköverföring torsdag morgon, på tisdagen därpå levererades klockan. I bättre skick än beskrivet och till ett mycket bra pris. Alantino som driver företaget är en goodguy!
   
  galenvret och Johnel gillar detta.
 2. DonDraper

  DonDraper X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.704
  Köpte en tudor av Plus-watch aka multitrading smidig leverans med DHL som tog 1 dag!!! Alantino är dessutom väldigt trevlig och svarar snabbt på mail och klockan var enligt beskrivning om inte bättre!
   
  galenvret, Barda och Compiss gillar detta.
 3. Stab Ein

  Stab Ein Rebel soldier

  Inlägg:
  56
  Från:
  Korsö Huvud
  Köpte en Rolex 16570 av Plus Watch. Skickade några frågor om gången via Chrono24 och Alantino var vänlig och skickade video på klockan på timegrapher. Banköverföring gjorde jag sent tisdag eftermiddag och klockan som är i nyskick landade nyss (torsdag) på mitt skrivbord på kontoret via DHL Express. Blixtsnabbt, bra service och snabb leverans. 100% positivt!
   
  galenvret gillar detta.
 4. galenvret

  galenvret Ewok

  Inlägg:
  33
  Från:
  Oslo
  Köpte en Longines Legend Diver av Plus Watch. Bra kommunikation både per email och via WhatsApp med Alantino som driver bolaget. Snabb leverans mes spårning via DHL express. Rekommenderas!
   
  Falken gillar detta.
 5. Erik.W

  Erik.W Rebel soldier

  Inlägg:
  121
  Jag köpte en Tudor genom dem och klockan var bra samt snabb leverans, men kommunikationen var undermålig. Långsamma svar där de inte svarade på frågor. Jag fick felaktiga spårningsnummer till transporten. De lyckades aldrig svara mig på vad som var rätt nummer utan angav bara att "den kommer", typ. Frågor om överföringen fick jag aldrig svar på och jag fick aldrig bekräftelse på pengaöverföringen och inget skriftligt kvitto. All in all, dålig kommunikation.
   
 6. winzhangout

  winzhangout Rebel soldier

  Inlägg:
  82
  Från:
  Segersäng
  Skriver här också då jag såg att pluswatch själva gav mig tips om denna tråd vid ett klockköp.

  Han säger att han behöver 20 dagar på sig att få hem i stort sett alla Breitling klockor iafl alla jag frågat om trots att det står omedelbart tillgänglig på en del och andra 3-5 dagar. Efter 9 veckor utan att knyst från hans sida med ursäkter utan att jag fick begära en ursäkt och endast svar att han beställt klockan hela tiden valde jag att att häva köp med en saftig euroförlust till min bank i förlust "trusted checkout"

  Jag har också följt han efter det på c24 och fortfarande inte fått hem den klockan, vilket talar för att hans kontakter med iafl Breitling inte är något att hänga i gran.

  Rekommenderar absolut inte denna säljares, så för mig mig 100% badguy.

  Ger gärna mer info via PM.