• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

UUNI pizzaugn

Lyden

Panerai
Någon som har testat att förbaka deg & tomatsås?

Vi tänkte bjuda hem ett större sällskap (20-30personer) och pizza är alltid trevligt under mingel. Min tanke är att preppa deg & tomatsås innan gästerna kommer, stacka upp dem och sedan lägga på övriga tillbehör innan en sista skjuts in i ugnen.
 

minken

Omega
Någon som har testat att förbaka deg & tomatsås?

Vi tänkte bjuda hem ett större sällskap (20-30personer) och pizza är alltid trevligt under mingel. Min tanke är att preppa deg & tomatsås innan gästerna kommer, stacka upp dem och sedan lägga på övriga tillbehör innan en sista skjuts in i ugnen.
Låter stressigt..
 

Hawk100

Rolex
Någon som har testat att förbaka deg & tomatsås?

Vi tänkte bjuda hem ett större sällskap (20-30personer) och pizza är alltid trevligt under mingel. Min tanke är att preppa deg & tomatsås innan gästerna kommer, stacka upp dem och sedan lägga på övriga tillbehör innan en sista skjuts in i ugnen.
Om du lägger på tomatsåsen i förväg blir degen ”kletigare” under och det blir jäkligt svårt att få upp pizzan på spaden och svårt att få av den inne i ugnen. Så är tyvärr min erfarenhet i alla fall, men det kanske finns de som har annan erfarenhet eller tips på lösningar…??
 

Adro

Panerai
2-Faktor
Om du lägger på tomatsåsen i förväg blir degen ”kletigare” under och det blir jäkligt svårt att få upp pizzan på spaden och svårt att få av den inne i ugnen. Så är tyvärr min erfarenhet i alla fall, men det kanske finns de som har annan erfarenhet eller tips på lösningar…??
har samma erfarenhet som du, vet inte hur man ska lösa det där. Men en sak vet jag, göra pizza till 30 personer med en uuni låter som en mardröm
 

EPL89

Cartier
Paneristi
2-Faktor
Någon som har testat att förbaka deg & tomatsås?

Vi tänkte bjuda hem ett större sällskap (20-30personer) och pizza är alltid trevligt under mingel. Min tanke är att preppa deg & tomatsås innan gästerna kommer, stacka upp dem och sedan lägga på övriga tillbehör innan en sista skjuts in i ugnen.
Har gjort 15 pizzor i följd i min Koda 16 med Biscotto Di Sorrento samt lucka, och det var verkligen krävande. Om din är i standardutförande är det nog bara att glömma, stenen tappar värme & blir inte varm snabbt nog.

Att baka ut i förväg & lägga på tomatsåsen är ingen bra idé, kommer att bli riktigt svårt att dra upp på spaden.

Du behöver, för att kunna hålla OK tempo, minst en person som hjälper till med att slicea & servera, samt en som hjälper dig med att plocka fram deg & förbereda toppingen.
 
Topp