• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vad gör du och din klocka just nu?

När vi ändå är inne på ämnet så hävdade en bekant som jobbade på Coca-Cola att man aldrig skulle lägga Fanta i frysen för att det tydligen innehåller mer kolsyra än andra sorter eller liknande och därför exploderar av trycket. Jag vet inte om det ligger någon sanning i det men det kändes rimligt med tanke på källan. :D
 
Varit på dryckersprovning. Men inser sin begränsning ganska fort... svårt att sätta vad det smakar förutom vin ;) men kul och lärorikt.
8185CE08-B0F7-4EFC-89AA-B19474AE26FE.jpeg
Lär dig lite floskler, från mörka bär, vanilj/fat, svartpeppar, mögelkällare, hästgödsel, druvtypisk, till boxvin som passar till familjepizza. :D
 
Tillbaka
Topp