• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vad gör du och din klocka just nu?

Njuter av kvällen.
20210904_195753.jpg
20210904_195746.jpg
 
Intressant! Hur mycket bakpulver och hur långt förkok?
[Bild från arkivet, men kunde varit nyss...]
20210226_085328.jpg

Jag hade i ungefär 1/2 tsk i 1,5L vatten och förkokade i ungefär 12 min! Upplever inte att det är särskilt noga med exakt mängd bakpulver eller koktid, så länge man håller sig mellan 10-15 min. Länkar receptet jag följde nedan, om det skulle vara av intresse! Och fantastiskt fin klocka f.ö.

 
Ser ut som många av er har en fantastisk fin höstmorgon! Men vi har en riktigt kulen och disig söndagsmorgon! Har förberett lite med kommande veckans matlådor, vi ska även sätta på takpappen,tjärpappen på växthuset!

Men först blir det 10 mil på motionscykeln framför lite HBO där kör jag serien GOMORRAH.

6322F026-6138-4B5D-9440-D3E5AC104B76.jpeg
97E42E9A-C6D5-4C07-89C1-BEE1B362D3B3.jpeg
 
Senast ändrad:
Tillbaka
Topp