Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Vad använde du för skinn? Jag tillverkade korv för några dagar sedan och använde det fjälster man kan handla på Ica, det smakade brottarbralla.
Jag kan inte se bildenHämtat ut gmt med nytt plexi! Redo att användas så som den är tänkt, att resa över tidszonerna!
Använde vanligt krokfjälster som lades i blöt ett tag innan och sedan skjöldes igenom med vatten.
Värmlandskorven består av råa ingredienser (nöt, fläsk, potatis o lök) som vi fryser in efter stoppningen. Den kokas först när den skall ätas och man tar bort skinnet innan förtäring.
Tror det är tunna fårtarmar som används till exempelvis wienerkorv och ölkorv.Tack för ditt svar Jabla!
Det jag i så fall undrar är vad är för typ av fjälster man måste använda för att det skall gå att äta det?.
Tror det är tunna fårtarmar som används till exempelvis wienerkorv och ölkorv.
Men herregud vilken söt dotter!
Men herregud vilken söt dotter!
Kokar knäck.
![]()
Kokar knäck.