Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Fryken skrev:Fan vad fräscht JakobZ! Måste jag testa.
Btw, är det sådär studentkök ser ut i Newcastle eller? :
JakobZ skrev:Grymt!
Hur smakade det? Vad tyckte du om peston? Jag tycker själv att det är grymt gott att bryta av lite från vanlig pesto med lite modifierade varianter!
Spencer66 skrev:Ser gott ut, med en 1675 inklämt mellan skivorna skulle det varit en festmåltid
Den är ju emaljerad så det borde inte vara några problem, har gjort BB några gånger i min. Men hur i helvete ser en missfärgad bourgogne ut? :lol:Josef B skrev:Jag tänkte köpa en fet Le Creuset i gjutjärn, men har hört rykten om att tillagar man beuf Bourgignone i gjutjärn så kan maten bli "missfärgad". Nån som har erfarenheter? Eller är Le Creuset och beuf Bourgignone the shit!?
Micke B skrev:Den är ju emaljerad så det borde inte vara några problem, har gjort BB några gånger i min. Men hur i helvete ser en missfärgad bourgogne ut? :lol:Josef B skrev:Jag tänkte köpa en fet Le Creuset i gjutjärn, men har hört rykten om att tillagar man beuf Bourgignone i gjutjärn så kan maten bli "missfärgad". Nån som har erfarenheter? Eller är Le Creuset och beuf Bourgignone the shit!?
Josef B skrev:Micke B skrev:Den är ju emaljerad så det borde inte vara några problem, har gjort BB några gånger i min. Men hur i helvete ser en missfärgad bourgogne ut? :lol:Josef B skrev:Jag tänkte köpa en fet Le Creuset i gjutjärn, men har hört rykten om att tillagar man beuf Bourgignone i gjutjärn så kan maten bli "missfärgad". Nån som har erfarenheter? Eller är Le Creuset och beuf Bourgignone the shit!?
Svårt att beskriva Morsan gjorde beuf bourgignone förra året och den såg lite småskum ut, jämfört med hennes tidigare och min. Smaken var då inget fel på
Men perfekt! Då blir det en Le Creuset, nu gäller det bara att hitta en i bra storlek. Vad tycker ni, en rund eller en oval?
Josef B skrev:Svårt att beskriva Morsan gjorde beuf bourgignone förra året och den såg lite småskum ut, jämfört med hennes tidigare och min. Smaken var då inget fel på
Men perfekt! Då blir det en Le Creuset, nu gäller det bara att hitta en i bra storlek. Vad tycker ni, en rund eller en oval?
Knät skrev:Josef B skrev:Svårt att beskriva Morsan gjorde beuf bourgignone förra året och den såg lite småskum ut, jämfört med hennes tidigare och min. Smaken var då inget fel på
Men perfekt! Då blir det en Le Creuset, nu gäller det bara att hitta en i bra storlek. Vad tycker ni, en rund eller en oval?
En oval är smidigare om man även vill kunna göra stekar i den..
Camo00 skrev:Kycklinglever-patén är precis färdig...
JakobZ skrev:Hahhaha... Trodde den var seriöst tills jag såg kartongen :mrgreen: