• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Någon annan som följer F1?

mueller

Omega
Anna Andersson - samma stjärna som skrev en artikel efter söndagens race och skrev att Verstappen vann racet men inte blev världsmästare ännu. Trots att alla andra visste att läget var tvärtom.
 

snoozarn

Patek
2-Faktor
Anna Andersson - samma stjärna som skrev en artikel efter söndagens race och skrev att Verstappen vann racet men inte blev världsmästare ännu. Trots att alla andra visste att läget var tvärtom.
Inte för att lättkränkte Janne är mycket bättre, vars blogg är en enda röra med livetrådar & följeslagare. Nej tack, läser hellre nyheter på Reddit.
 

mueller

Omega
1665492696217.png
 

Mectagon

Omega
C0FB577C-7E79-4FCA-A247-CD655681059F.jpeg


Vad tror vi om helgens race? Inte lika spännande nu när Verstappen har kammat hem mästerskapet. Men Leclerc, Perez, Russel och Sainz slåss i alla fall om andra plats samt att Red Bull har en chans att vinna Constructors Championship i Austin.

En annan kul nyhet är att grabben Dino Beganovic från Linköping, som tillhör Ferrari's Driver Academy, idag blev årets FRECA-mästare.

Det där är en grabb man ska hålla ögonen på. Han lär nog bli vår nästa svensk i F1.
 
Senast ändrad:

Prefab

Cartier
Ska bli trevligt att förflyttas till ett soligt Austin ikväll! Förbannat trevlig bana! Sainz längst fram och det vore trevligt om han kunde ta en seger till. Risken är väl dock stor att Verstappen som startar bredvid fortsätter att prenumerera på segrar. Både Perez och Leclerc lär jobba sig upp genom fältet, vilket kan bli lite underhållande. Mercedes såg hyfsat snabba ut, men för att Hamilton eller Russel ska ha chans på seger lär nog Sainz och Verstappen behöva köra ihop. Vilket iofs inte är omöjligt..
 
Senast ändrad:
  • Like
Reactions: par

snoozarn

Patek
2-Faktor
Bra kört av Ham, klart han kommer köra utanför om Max gör det, hade varit likadant om det varit vice versa. Max hade klagat men också kört utanför fram till svartvita flaggan.

Hatten av Alonso & Vettel, synd att Alonso fick en bestraffning ned till P15. Kul race. Russell förstör någon annans race utan ansvar, igen.
 

Heartcone

Cartier
2-Faktor
Alonso behövde inte den ena iaf. 😊

Så jävla hårt ändå... Kraschar, tar en flygtur, pittar och lappar ihop bilen ...och fortsätter.

Iofs. GÅR man iväg från kraschen han gjorde i Australien 2016 så...
...och går i mål på 7:e plats. Otrolig körning. Synd att FIA sniffat lim och beslutade sig att bestraffa honom.
 

snoozarn

Patek
2-Faktor
Sicket övertag av Max, stabilt. Russell lär som tvåa krascha rakt in i Max under första varvet och Perez tar därmed vinsten. Hatten av Bottas!

Ferrari lär tappa det nu i slutet och Mercedes tar P2 i WCC.
 
Topp