Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Hur kör du fläskytterfilén?Idag blir det torskrygg (49/49). Kör nästan bara torskrygg eller fläskytterfilé i viden nu för tiden. Någon rostas har väl halkat i också.
Köper mörad när dom kostar 59kr/kg och kör 2 tim / 63 grader med salt i.Hur kör du fläskytterfilén?
Köper mörad när dom kostar 59kr/kg och kör 2 tim / 63 grader med salt i.
54-58c och sen grilla för yta.Testa att grilla högrev idag. Men tänkte det kan vara bra och förköra lite. Vilken temp hade ni kört? Ska grilla om fem timmar så antar att det är lite tight. Biten är ca 4 cm tjock vikt 900g
54-58c och sen grilla för yta.
Vad har du lyckats bäst med?Har tre stycken SV, kör ofta, olika temperaturer (grönt, kött, potatis).
Anova har galet bra garantier och kundservice. Fick en ny när min första som var FEM år gammal gick sönder. Galet!
Guga är bra att kolla på!
Är Sous vide fortfarande lika hype eller har det lugnat sig? Hoppade aldrig på tåget, men tänkte en dag göra det.