• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Sous Vide

Idag blir det torskrygg (49/49). Kör nästan bara torskrygg eller fläskytterfilé i viden nu för tiden. Någon rostas har väl halkat i också.
2D7245D0-9CF9-48A6-AF96-54F36CE92E84.jpeg
 
Senast ändrad:
Denna tråd hade jag missat 🙏 idag blir de Sousvide Flankstek, rostad potatis och en Mozerella Caprese till de 👌 trevlig helg på er allez
 

Bilagor

  • 16778629569738794345913191527144.jpg
    16778629569738794345913191527144.jpg
    691.2 KB · Visningar: 16
Blir Nötrulle för första gången i vidden, läst mig till att den behöver rejält med tid, uppemot 18-24h, så den är preppad o får åka i ikväll innan läggdags på 55-56grader
 

Bilagor

  • IMG_20230304_183144.jpg
    IMG_20230304_183144.jpg
    790.7 KB · Visningar: 14
Testa att grilla högrev idag. Men tänkte det kan vara bra och förköra lite. Vilken temp hade ni kört? Ska grilla om fem timmar så antar att det är lite tight. Biten är ca 4 cm tjock vikt 900g

image.jpg
 
Har tre stycken SV, kör ofta, olika temperaturer (grönt, kött, potatis).

Anova har galet bra garantier och kundservice. Fick en ny när min första som var FEM år gammal gick sönder. Galet!

Guga är bra att kolla på!
 
Tillbaka
Topp