• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Sous Vide

Hej! Snabb hjälp. Google ger mig 40 olika svar.

Bäst temp och tid för hel fläskfilé? Ska sikta mer mot well done än medium. Småbarn och känslig sambo.
 

Bilagor

  • IMG-1764.jpg
    IMG-1764.jpg
    875.4 KB · Visningar: 77
34468C25-3EE1-470D-99FA-D5946A831A54.jpeg

Ikväll blir det ryggbiff. Tänkte köra 9h i 55-56 grader och sen bränna av med min exklusiva gasolbrännare från Biltema. Testar med smör i påsen som verkar vara något av en vattendelare här :)
 
Dessvärre ingen bild på köttet. Men idag fick oxfilén gå ca 4,5h med lite smör. Vila 20min innan rejäl yta. Blev så fruktansvärt jävla överbra! Lätt med på top3 av 2020 bästa köttbitar! Att köttet var kvalitativt försämrade givetvis inte slutresultatet. Gött nytt på er
62F614F4-B108-481D-85A5-9298B88748DE.jpeg
 
Tänkte köra lammracks imorgon. 2x1kg. Vad tror ni för temp och tid?
 

Bilagor

  • 5FCBC28B-4905-4B34-842C-679F9EC25098.jpeg
    5FCBC28B-4905-4B34-842C-679F9EC25098.jpeg
    950.3 KB · Visningar: 23
Tillbaka
Topp