• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Stockholms bästa kebab

almeyero

Panerai
Dags att liva upp den här tråden igen.
Il Pirata!

E1453859-8CAA-45C1-8433-259BC3C2A7B4.jpeg
 

Fantomen

Omega
Jag har ätit kebab på ca 5-6 ställen i Stockholm genom åren. Alla har de något gemensamt, de har ingen riktig kebabsås!

Den ena varianten är något jag misstänker vara en själlös blandning av tomatpuré, salt och vatten. Helt smaklös.

Den andra är en allt annat än smakrik blandning av yoghurt, vatten, vitlök och salt.

Varför har kebab-bagarna i Stockholm så svårt för att tillaga en ordentlig kebabsås? :)

Stockholmare - ta inte illa upp, jag gillar er och eran fina stad! ;)
Precis!
 
Saknar "Svensk" kebab något så in i helvete.
Holländarna är fan riktigt sunkiga på att fixa en bra kebab. De kör på Shwarma (Showarma/Shawarma, massor at olika stavningssätt tydligen.) istället, och den håller då fan mig inte måttet!
GE.
MIG.
MIN.
KEBAB.
 

Ruskprick

Panerai
2-Faktor
Saknar "Svensk" kebab något så in i helvete.
Holländarna är fan riktigt sunkiga på att fixa en bra kebab. De kör på Shwarma (Showarma/Shawarma, massor at olika stavningssätt tydligen.) istället, och den håller då fan mig inte måttet!
GE.
MIG.
MIN.
KEBAB.

Ju närmare Belgien du kommer desto bättre, åk över gränsen så har du grymt god kebab :woot:
 
Topp