almeyero
Silver
Höhöhö...Kockens egna vita sås?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Höhöhö...Kockens egna vita sås?
Men nu heter ju den här tråden Stockholms bästa kebab och inte Tysklands..Bästd kebaop är o Tyskland, den söär allt i Sverige
Kallar du det där en kebab?Back at it again
Kallar du det där en kebab?
Det här är en kebab!!
Kallar du det där en kebab?
Det här är en kebab!!
Hufvudstaden. Vi behöver inte ta illa upp.Jag har ätit kebab på ca 5-6 ställen i Stockholm genom åren. Alla har de något gemensamt, de har ingen riktig kebabsås!
Den ena varianten är något jag misstänker vara en själlös blandning av tomatpuré, salt och vatten. Helt smaklös.
Den andra är en allt annat än smakrik blandning av yoghurt, vatten, vitlök och salt.
Varför har kebab-bagarna i Stockholm så svårt för att tillaga en ordentlig kebabsås?
Stockholmare - ta inte illa upp, jag gillar er och eran fina stad!
Tycker röd och vit sås tillsammans är mycket godare än mindre städers "kebabsås" om du tänker på den beige/orangea såsen, meningen är ju att köra både röd och vit och om du kör på den milda varianten av den röda så förstår jag att den inte smakar särskilt mycket.Jag har ätit kebab på ca 5-6 ställen i Stockholm genom åren. Alla har de något gemensamt, de har ingen riktig kebabsås!
Den ena varianten är något jag misstänker vara en själlös blandning av tomatpuré, salt och vatten. Helt smaklös.
Den andra är en allt annat än smakrik blandning av yoghurt, vatten, vitlök och salt.
Varför har kebab-bagarna i Stockholm så svårt för att tillaga en ordentlig kebabsås?
Stockholmare - ta inte illa upp, jag gillar er och eran fina stad!
Riktigt bra. Colan ser helt avslagen ut också, precis som den ska vara.Kallar du det där en kebab?
Det här är en kebab!!
Han älskar kebabsoppa.Var är såsen?
HAHAHAHAHAHASthlm har ingen riktig kebabsås, skäms!
Prova riset nästa gång. Pommesen är för tjocka och alldaglig.Palmyra var inte alls dumt, inte det bästa jag ätit men gott och minst sagt mätt...