• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vad gör du och din klocka just nu?

Regn och bilkö, men sommarklockan piggar upp.

IMG_3096.jpeg
 
Steak au Poivre uten fries. Indrefilet som er 1 uke over dato = perfekt mør.

1. Varmet hel sort pepper på pannen og knust dem i morter. Siler ut det som er grovt og bruker det på biffen.

D177A315-8F77-4EFF-9C3F-4C6CEE1558A5.jpeg


D7CA9FF6-B546-45EA-8A1C-BB24D635E940.jpeg


24F5F968-1D3A-4435-83C6-74BCE43486FC.jpeg



2. Mise an place. Cognac. Kraft. Fløte. Hele grønne pepper (mildere enn sort pepper). Smør

3D472D9C-B2CF-4FD1-90C4-E6A712102AE6.jpeg



3. Steke biffen og lage sausen

2384E709-7183-47D8-B4F3-D398B26081DC.jpeg


358752DE-8DFE-498C-A80A-1DEDF754C60D.jpeg


750C9259-2A27-4C63-A1D6-1652A7BDD7B9.jpeg



4. Nytes i fred og ro. :)

E06BEC8A-1230-4FE6-AE55-E23271F383D9.jpeg


B6000A73-E3CF-4857-B06A-52F89D2E16FA.jpeg


B5ED61E7-818F-4D7E-8A2B-20516B030D2E.jpeg
 
Tillbaka
Topp