• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Vad gör du och din klocka just nu?

Beundrar världens största klocka, bilden gör inte riktigt rättvisa till storleken.
image.jpg
 
image.jpg

Kalvlever Anglais med potatismos smaksatt med dijonsenap.
image.jpg
Ett ok portvin, lite ost och torrostad mandel efteråt,
image.jpg

Och under bevakning av en katt.
image.jpg

Visst fan, det här är ju ett klockforum, skickar med en riktig styggelse. En Omega Flightmaster på ett raggarläder. Förfinat flygarinstrument möter Folkpark. Kulturkrock.

vad har du gjort med brieosten? ugnen?

Tycker den ser lagom mogen ut, dessutom skall den stå rumsvarmt några timmar innan man äter den.

Ser ut som en tempad opastöriserad brie skall göra, smälter fint! Nu blev jag hungrig.
 
Ostsnack, grymt! Då måste jag tipsa om smördegsinbakad brie/camembert vilket är ultrasmarr. Avnjutes med sylt. Funkar även fint att baka brietårta utan smördeg och servera med ett gott bröd och sylt/marmelad/honung. Ost är livet!
 
Tillbaka
Topp