• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Den stora mattråden

Min egen version av AG's koncept!

Fru å barn iväg på höstlov, så jag får göra nåt annat än korvstroganoff ikväll... :)

Lite schysst kött å annat smått å gott;

yjajazut.jpg


(en sirloin på 350 g från "American beef")

Cooking:

e6y3yzuz.jpg


Ser bra ut...

nebemune.jpg


Maaaaaaten e' klaaaaaaaar:

ha9ute5a.jpg


Köttporr!!!
(Notera klockan, så det inte blev 100% OT...)
 
F-n; Yo-han lever livet!

Var på AG för några månader sedan. Schysst "hak"... ;-) Käkade "Grand crü" entrecote'n. Magisk!

Var förbi förra torsdagen m en polare för att ta några drinkar, lite tapas å en burgare i baren, men det var bara å vända i dörr'n... F-n så mycket folk! De har lyckats!!!

Minst 4 helgers framförhållning måste man ha för bord. Hur fan klarar man av att vänta så länge?
 
Snabbmacka:)

Ca 18.10
Häller upp något att dricka!
w1QP9uI.jpg


Sväng ihop en tzatziki
6KSNbeo.jpg


Ta fram ett köttstycke, skär till skivor
Ac5tfxF.jpg


I med kött och bröd i panna
aYZuh9L.jpg


Stek till önskat resultat
XtkFZwC.jpg


Toppa m mozzarella och bygg ihop:)
Ca 30 min senare.....

YQlMMdk.jpg
 
SHIT vad duktiga ni är på att laga mat.. Inte bara det, riktigt fina uppläggningar och foton.
Blir imponerad :)
 
Tillbaka
Topp