Inga dåliga rätter du lagar. Ser riktigt gott ut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Micke B skrev:Pommes duchesse utan ägg ?
Ett tips med potatismos är att sjuda alla potatisskal med mjölk i 5-10 minuter och ha i moset(sila bort skalen, hehe), blir riktigt bra! (Från Cooking like Heston)
Yo-han skrev:Håller på och slänger ihop en chili, fyra timmars pepp tills man får äta nu.
Några från veckan
Clarions sashimi
jamaican jerk lobster
Marie Laveaus softshell crab, grymt bra
chili,smör och citronkyckling, penslad var 15:e minut för optimalt krispigt och göddigt skinn, fylld med lite rökt feta, oliver, citron, vitlök och timjan.
Högrevshjärta på urban deli
Ser mums ut! Men när vi äter sandwich har vi beaters!!! :evil:JakobZ skrev:Typ club sandwich, fick bli chill ikväll!
Camo00 skrev:Ser mums ut! Men när vi äter sandwich har vi beaters!!! :evil:JakobZ skrev:Typ club sandwich, fick bli chill ikväll!
Jäklarns va allt ser gott ut!!Yo-han skrev:massa mat
Yo-han skrev:Biff, rösti, stuvad spenat (& rödvinssås utanför bild)
JakobZ skrev:Blekt i jämförelse...
Tortellini med tomatsås, bacon, parmesan och babyspenat
Aurum skrev:@Josef B, det var väl sin sak att du valde en glasbelagd gryta, Staub är ändå rätt tuffa, men att du steker på en plastbelagd panna är inte ok. Man kan/får inte springa runt med en VC/PP? och sedan steka på plast.