Hehe, teflon är halt och fint men när det kommer till att steka kött i hög värme finns det nog ingen som förespråkar dem. Varm plast är inte bra helt enkelt. Det blir rätt töntigt/tråkigt när jag rekommenderar pannor men jag tycker du skall testa riktigt gjutjärn. Kräver lite mer fett men klarar hur höga temperaturer som helst och ger en annan stekyta. Sedan håller de tyvärr hela livet med... Obelagda stekpannor tillverkas nästan endast av SkeppshultJosef B skrev:Aurum skrev:@Josef B, det var väl sin sak att du valde en glasbelagd gryta, Staub är ändå rätt tuffa, men att du steker på en plastbelagd panna är inte ok. Man kan/får inte springa runt med en VC/PP? och sedan steka på plast.
Ajdå! Vilka pannor skulle du rekommendera? Personligen skulle jag välja nån teflon för enkelhetens skull men det är kanske dags för lite rejäla saker.![]()
Känner mig igen lite smutsig över detta svar men tror de flesta som nördat in på mat håller med mig till största del.