Fick en flaska kanadensisk wkisky av en kamrat som varit där. Vad gör man av den? Det blir inte med kanadensiskt än lönnsirap, va’? 
Så en ”Old Canadian” fick det bli!
	
		
			
		
		
	
		
		
	
	
		
 
	
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
		
	
		
 
	
	
		
			
		
		
	
1,5 cl lönnsirap
6 cl whisky
2 stänk Ango
2 stänk Ango Cacao
Tänkte att chokladbitter skulle framhäva lönnsirapen lite och det blev kanon. Liiiite väl söt, kanske, så nästa gång blir det bara 1 cl. sirap i den.
Skippade twist för att behålla grundsmaken.
Vet att det finns valnötsbitters; det hade nog varit kanon istället för choklad för att få fram ”träigheten” i sirapen.
Kul variation!
	
		
			
		
		
	
				
			Så en ”Old Canadian” fick det bli!
1,5 cl lönnsirap
6 cl whisky
2 stänk Ango
2 stänk Ango Cacao
Tänkte att chokladbitter skulle framhäva lönnsirapen lite och det blev kanon. Liiiite väl söt, kanske, så nästa gång blir det bara 1 cl. sirap i den.
Skippade twist för att behålla grundsmaken.
Vet att det finns valnötsbitters; det hade nog varit kanon istället för choklad för att få fram ”träigheten” i sirapen.
Kul variation!
 
				 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		
 Tycker personligen att Havanna Club funkar till de flesta romdrinkar. Både 3-årig och den mörka (5-årig?!? 7-årig kanske). Men det finns förstås massa alternativ/smaker att välja bland.
 Tycker personligen att Havanna Club funkar till de flesta romdrinkar. Både 3-årig och den mörka (5-årig?!? 7-årig kanske). Men det finns förstås massa alternativ/smaker att välja bland.  
 
		 
  
			 
 
		 
 
		