Typ 500kr för 70cl.Kommer du ihåg vad den kostar?
Fördelen med systemet är att man vet att det inte finns några frakt eller faktureringskostnader. Samt att det alltid funkar smidigt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Typ 500kr för 70cl.Kommer du ihåg vad den kostar?
Med handtvål som incitament för att kränga aktier.. Allting känns väldigt oseriöst.Är det någon som skall hoppa på nyemissionen av Ekobryggeriet?
https://ekobryggeriet.se/bliekobryggare/
Lät ju riktigt gott men lite meckigt för en hemmafixare. Kan du förklara detta steg lite mer, hur gör man rent praktiskt?Inte en GT men en annan trevlig cocktail!
Igår fick jag besök Christoffer Ek (aka ginmixologist) som har vunnit guld i SM i Gin&Tonic 2018. Han skakade ihop ett gäng riktigt schyssta drinkar på vår Dry Gin!
Bla denna som jag gärna vill dela med mig av, tänk er en werthers original med toner av gin och rabarber!
![]()
Caramel Rhubarb Sour:
5cl Smörtvättad Lydén Distillery Dry Gin
3cl Rabarbersockerlag
1cl Triple Sec
4cl Limejuice
Smörtvättad Lydén Distillery Dry Gin:
Bryn 25g smör, låt svalna, tillsätt sedan 10cl Lydén Distillery Dry Gin. Rör om ordentligt, häll upp i en plastlåda eller liknande. Frys sedan under omrörning (ca 1 timme) och sila av i tex ett kaffefilter.
Gör såhär:
Skaka alla ingredienserna, sila upp i ett kylt cocktailglas och servera.
Lät ju riktigt gott men lite meckigt för en hemmafixare. Kan du förklara detta steg lite mer, hur gör man rent praktiskt?
"Frys sedan under omrörning (ca 1 timme) och sila av i tex ett kaffefilter."
Grymt, ungefär så jag tänkte. Måste prövas!Låter nog mer avancerat än vad det är!
Efter att man har brynt smöret, låt det svalna lite, tillsätt sedan gin och rör om. Häll det i en mindre bunke/skål/matlåda och stoppa in det i frysen. Efter 20min så plockar du ut det, rör om och in med det i frysen igen, upprepa några gånger. Efter ca en timme så har allt smör stelnat på toppen, sila av det igenom ett kaffefilter för att undvika smöret.
Ready to serve!![]()
Sett att denna kombo ska vara väl beprövad, vi provar väl
![]()
Jag gillar ginen, men har faktiskt lite svårt för EBs granskott, tycker att den bara blir sträv utan att lyfta smaken. Då tar jag hellre deras vanliga ”bitter”Kul att se, hoppas att den smakade!![]()
Köpte en tonic med smak av rosépeppar, vet inte varför! Någon som provat den och kan säga någon gin som gör sig bra ihop!?
såg att det enligt ginventory skulle vara bra med tanqueray rangpur, ska prova det för den har jag hemma.Monkey 47, som dessutom säljs till grymt bra pris på Systembolaget.
![]()