Laddar...
Nymans Ur 1851

Payson

UFC

Diskussion i 'Lifestyle' startad av K-S, 24 januari 2015.

 1. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Vet inte om det kommer hända, i presskonferansen efter galan sa Dana att matchen var dominerad av Jones och det var solklar vinst för Jones. Sjölv tror jag att Dana är nervös för att Thiago har potential att slå Jones i en rematch.
   
  ScubaKing gillar detta.
 2. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Det vet jag, men tex Conors "trashtalk" inför Khabib var accepterad av media och UFC, då tycker jag att Masvidals showboat ska vara accepterad efter en fight. Jag fattar inte varför man blir upprörd av det som hände efter fight.
   
  Senast ändrad: 8 juli 2019
 3. Mansory

  Mansory Titan

  Inlägg:
  107
  Askren hade talat mycket skit. Masvidal är en sådan som tar ord väldigt personligt. Det är många som beter sig dumt åt efter en vinst (men aldrig får mycket skit för det).

  Man kollar nog på fel sport om man tycker det är jobbigt att bevittna.

   
  Senast ändrad: 8 juli 2019
  daniel.kakai32 gillar detta.
 4. Kessler

  Kessler Brons

  Inlägg:
  1.212
  Från:
  Stockholm
  Äh ord är bara ord. Trött på fighters som gnäller på att en annan fighter sagt nåt dumt. Buhu.

  Fysiskt våld är så mycket värre. Men det fysiska är de ju med på. Var såklart överdrivet våld och lite speciell situation då domaren inte hinner dit när det går så fort. Slå på en som uppenbarligen är knockad? Osportsligt. Hade förstått om det var för det gick så snabbt, att han inte förstått att Ben var totalt knockad och man brukar ju slå tills domaren bryter men i intervjun verkar det ju som att han slog sista slagen bara för att jävlas. Det är fult. Jag kollar på både MMA och fotboll.

  Ben verkar ta det rätt bra ändå. Gillar hans stil. Han är ju rolig. Hatade Mcgregors skitsnack som bara var massa fula ord osv. Ben säger ju roliga grejer som det är larvigt att ens bli sur över. Därför hade jag hoppats mycket på honom. Hoppas han kör vidare snart. Svårt att bedöma någon efter det där. Sjuk entré till UFC, får dunderstryk första matchen men lyckas vända på det och vinna på ett konstigt sätt. Sen bli knockad andra fighten på rekordtid.

  Var ju helt sjukt. Smart gjort av Jorge. Men tycker det är larvigt hur alla hånar osv.

  Screenshot_20190708_074650.
   
  Notorious Niklas gillar detta.
 5. snoozarn

  snoozarn Diamant

  Inlägg:
  7.158
  Från:
  Stockholm
  Ben är ändå chef, leader of the dad bods. Man saknar McGregor, always humble in victory & defeat..
   
  willbur och Notorious Niklas gillar detta.
 6. Mansory

  Mansory Titan

  Inlägg:
  107
  Vem trodde inte att Askren var knockad när Lawler skickade släggorna? Jag trodde det iaf. Så, det är väl som Jorge säger; han trodde Askren skulle resa sig!
   
 7. Notorious Niklas

  Notorious Niklas Tantal

  Inlägg:
  674
  Haha, man får göra precis som man vill. Vill man skrika saker, håna, härma och fortsätta slå folk som ligger medvetslösa i ringen så får man absolut göra det men det är inget som tilltalar mig och inget jag är något fan av. Jag har följt sporten nästan slaviskt i 15 år och kommer fortsätta göra det oavsett hur folk beter sig innan och efter matcher, vad jag å andra sidan väljer att uppskatta har inte med den saken att göra.

  Att prata, håna, hypa innan matchen fyller ett syfte och har varit en del av t.ex. boxning i över 100 års tid. Jag kan uppskatta strategien om det sker med finess och har tydlig effekt. Sättet Jorge betedde sig på och hur han pratade om det efteråt var bara tröttsamt.
   
  ScubaKing, daniel.kakai32 och snoozarn gillar detta.
 8. azcii

  azcii Diamant

  Inlägg:
  6.163
  Från:
  City 17
  Så, nu har jag kollat alla fighter igen. Lite tankar:

  Askren kommer fortsätta att vara en drawl trots förlusten. Jag ser iaf redan fram emot hans nästa fight.

  Masvidal förtjänar inte någon title shot än. Vinner Colby mot Lawler ser jag helst Colby-Marty och Woodley-Masvidal. Vinnarna får sen möta varandra. Triangeln Askren-Till-RDA är rolig, man skulle kunna matcha de hur som helst (när Askren återhämtat sig).

  Jag hade Santos rond 1, Jones rond 3,4. Rond 2,5 kunde gått åt vilket håll som helst, så jag klagar inte på domslutet. Ska Jones torska vill jag se han torska på riktigt. Jones - DC 3 @ HW och Jones - Stipe/Ngannou intresserar mig mest.

  Nunes är GOAT just nu , men WMMA går så fort framåt så det lär hända rätt mycket inom några år. Påminner lite om the early days of UFC. Jag ser gärna Shevchenko - Nunes 3. Inte mycket annat intresserar mig.

  Känns som att Rockhold är slut.
   
  snoozarn gillar detta.
 9. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Förstår vad du menar, men som fighter är det ren instikt att slå någon till domaren puttar iväg dig, till exempel Ngannou vs Overeem. Jag tror att Masvidals bakgrund har gjort att han inte tål trash talk och tar det väldigt seriöst. Han har haft det tufft och ända sättet att försvara sig var med nävarna och inte ord.
   
 10. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Tror inte man kan säga att McGregor var så humble efter hans förlust mot Khabib...
   
 11. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Håller med
   
 12. snoozarn

  snoozarn Diamant

  Inlägg:
  7.158
  Från:
  Stockholm
  Inte?
   
 13. willbur

  willbur Silver

  Inlägg:
  1.893
  Från:
  Stockholm
  "We win or we learn"
   
 14. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Om jag inte har fel så skrev han i ett inlägg "We lost the match but we won the battle"
  Sedan skyller Conor på att skälet till att Khabib fick en knockdown var att han aldrig sparrades stående. Och efter ett tag startade han en twitterbeef med khabib och attackerade hans familj igen.

  Det är inte min definition av ödmjukhet.
   
 15. Kessler

  Kessler Brons

  Inlägg:
  1.212
  Från:
  Stockholm
  Jo men nu verkade det inte alls som det var grejen. Utan att han gjorde med flit. Aja skitsamma, svårt att veta till 100% hur det var.

  Kolla efter 9min. Men å andra sidan finns det många exempel på folk som slagit en klart medvetslös motståndare, tom. Holm mot Rousey men Holm var sportslig sen trots att Rousey var ett as.

  Jo men va fan. Tycker det är larvigt bara. Sen har ju inte Askren snackat massa skit? Han har typ sagt att de tränat ihop och det var Masvidal sur över. Sen frågat varför han är sur osv. Är som när Askren kallade Usman för Marty, det var vad Askren kände Usman som förut. Så blir det värsta grejen av det Är inte direkt som McGregor som snackar om religion, familj osv. även om det också går att ignorera.
   
 16. azcii

  azcii Diamant

  Inlägg:
  6.163
  Från:
  City 17
  Fast grejen med Usman började när en reporter frågade honom något om Usman och Ben svarade att han inte visste vem Usman var, utan bara kände till Marty.

  Han sa att han mosade Masvidal på träningen och att han inte hade någon chans mot honom.

  Ben trash talkar mycket och han vet om det. Dock fjantigt av Masvidal att ta det så seriöst såklart. Jag gillar Ben ska tilläggas.
   
 17. Kessler

  Kessler Brons

  Inlägg:
  1.212
  Från:
  Stockholm
  Mycket bra analys
   
 18. Kessler

  Kessler Brons

  Inlägg:
  1.212
  Från:
  Stockholm
  Tycker inte det är trash talk på ett elakt sätt. Han kanske mosade Masvidal på träning? Ben känns mer som ett roligt troll än nån som snackar skit. Om det är vad Masvidal ville döda Askren för är det bara larvigt. Typ Khabib kunde man ändå förstå att han var sur även om det var övedrivet. Lawler hade säkert också kunnat hitta nåt att ta åt sig av från Askren men Lawler skrattade ju bara.

  Börjar bli trött på allt larv som förvisso alltid funnits i UFC men jag personligen har mer respekt för en skön snubbe (typ nämnda Lawler) än någon som tar åt sig av småsaker. Men är ju sistnämnda som säljer tyvärr
   
 19. Mansory

  Mansory Titan

  Inlägg:
  107
 20. Notorious Niklas

  Notorious Niklas Tantal

  Inlägg:
  674

  Ben var nyss på. Lyssna på honom.
  Var livesändningen, klippet finns postat nedan.
   
  Senast ändrad: 9 juli 2019
 21. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Askren har flera gånger sagt att Masvidal är feg, rädd och inte vågar acceptera en fight mot honom. Dessutom är det fel att säga att man mosar någon på träning särskilt om det var 11 år sedan (det var endast brottning och inte MMA). Det är väldigt respekt löst, det som händer på träning stannar på träning. Sen fattar jag inte syftet med att gå ut med det heller kanske för att boosta sin egna självsäkerhet eller trigga Masvidal? Men jag förstår delvis vad du menar :)
   
  Senast ändrad: 8 juli 2019
 22. Kessler

  Kessler Brons

  Inlägg:
  1.212
  Från:
  Stockholm
  Jo visst. Jag är lite otydlig ibland. Askren snackar en hel del som kan uppfattas som trashtalk men det är skillnad på hans snack som mest känns som han trollar typ jämfört med folk som säger riktigt dåliga saker. Aja nu släpper jag denna diskussion.

  Jag tycker det är 100% cred till Masvidal. Det där knäet var helt fantastiskt även om jag höll på Askren. Dålig publik dock som verkar tro att liknande ska hända mellan Jones och Santos. Jag tyckte det var en bra fight. Det är så Jones gör, fightas taktiskt. Santos stog upp bra och var inte långt ifrån vinst. Dock tycker jag inte att det skulle vara delat domslut.

  För övrigt är Nunes helt sjukt bra. Sparkar Holly med en "Holly spark" Tjatigt men hon är GOAT.


  Intervju med Askren.
   
 23. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Askren tog den där förlusten som en champ, han förtjänar respekt för det faktiskt!

  Håller med Nunes är GOAT inte bara bland kvinnorna, hon går kanske till och med att jämföra med namn som Anderson Silva och GSP.

  Fick höra att Thiago Santos korsband och minisk har gått av samt att har en fraktur i skenbenet... Vilken jävla krigare (han kommer vara borta hela 2019)
   
  Ki.roshan, ScubaKing och K-S gillar detta.
 24. snoozarn

  snoozarn Diamant

  Inlägg:
  7.158
  Från:
  Stockholm
  9:52 .. :D
   
  Kessler och azcii gillar detta.
 25. Mansory

  Mansory Titan

  Inlägg:
  107
  För er som gillar Lawler:

   
 26. azcii

  azcii Diamant

  Inlägg:
  6.163
  Från:
  City 17
  Lagom otaggad till galan i helgen.. Just därför kommer den säkert bli asbra
   
 27. Mansory

  Mansory Titan

  Inlägg:
  107
  Inte blir man supertaggad. UFC har levererat på senaste tiden, men detta, som ändå är ett numrerat kort, borde ha större matcher.
   
  Senast ändrad: 23 juli 2019
  ScubaKing, Notorious Niklas och azcii gillar detta.
 28. K-S
  Trådstartare

  K-S Silver

  Inlägg:
  2.036
  Jones i blåsväder igen, allt på MMAnytt
   
 29. daniel.kakai32

  daniel.kakai32 Titan

  Inlägg:
  115
  Från:
  Sverige
  Som vanligt alltså :)
   
 30. azcii

  azcii Diamant

  Inlägg:
  6.163
  Från:
  City 17
  Kom igen Lawler !!

  MVIMG_20190803_232610.
   
  Alarik gillar detta.