Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Har kollat runt lite på nätet men hittar inga recensioner eller liknade kring märket "cello" som k-rauta säljer.
Nån här med erfarenhet kring dessa grillar? Väldigt bra pris på gasol med sidobrännare men är de nått att ha?
Fasiken va gött de ser ut!Blev ört fylld röding idag![]()
Oris funkar o grilla med oxå.
![]()
Det var det oxåFasiken va gött de ser ut!
Körde pulled pork förra veckan med en såkallad snake. La spån första delen så jag hade rök under de första timmarna. Direkt på kolet blir braTänkte ge mig på att använda rökflis för första gången, några tips på hur mycket man ska använda . Tänkte göra pulled pork . Lägger ni flisen på kolet ?
Absolut, är det en stor bit du ska köra? Vad har du för grill?Ok ,tack ! Man får väl prova sig fram .
Har en 57 cm kolgrillAbsolut, är det en stor bit du ska köra? Vad har du för grill?![]()
Pull pork tar ju ca 12-15tim så man får fylla på med rökflis under tiden man grillar. Du behöver inte snåla ta 2-3 nävar med jämna mellanrum. Bra att börja med kanske Pecan eller körabärsfli första gångerna, dom ger inte så stark röksmak. Ja du lägger blötta flis på koletTänkte ge mig på att använda rökflis för första gången, några tips på hur mycket man ska använda . Tänkte göra pulled pork . Lägger ni flisen på kolet ?