Bagaren och kocken.Var beställde du den ifrån?
Verkar som grillkungen.se har den i lager med 2-4 dagars leverans.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Bagaren och kocken.Var beställde du den ifrån?
Verkar som grillkungen.se har den i lager med 2-4 dagars leverans.
Hornbach's premium kol hittar jag inte. Kanske slutat säljas. Eller är det deras "favorit extra stora"?
Försöker hitta grillkol som jag gillar. Har testat typ Webers och "vanliga" man hittar på Ica osv. Men kan varken säga bu eller bä. Det blir varmt, en del är skräp då det är bara småbitar som brinner för snabbt. En del fungerar OK.
Grillar inget low and slow. Än. Utan ganska snabbt och direkt. Upp till någon timme max.
Tips på andra bra träkol att grilla med?
Kamado Joe big block är en favorit. Köpte senast Kamado Sumos båda kol sorter, kan jag rekommendera, stora kolbitar som Big blockHornbach's premium kol hittar jag inte. Kanske slutat säljas. Eller är det deras "favorit extra stora"?
Försöker hitta grillkol som jag gillar. Har testat typ Webers och "vanliga" man hittar på Ica osv. Men kan varken säga bu eller bä. Det blir varmt, en del är skräp då det är bara småbitar som brinner för snabbt. En del fungerar OK.
Grillar inget low and slow. Än. Utan ganska snabbt och direkt. Upp till någon timme max.
Tips på andra bra träkol att grilla med?
En sådan tog jag igår…det var ju ändå onsdag.Morgondagens fläskkotlett
Någon som har en Weber Pulse 2000 och kan säga några ord?
Flyttar till hyresrätt under en period och kan inte grilla på annat sätt än med elgrill.
Måste väl funka!?
Japp,
UnderbartVarmrökt laxfläta på gång. Sparris & amandinepotatis som tillbehör. Mums! Tillagat på den lilla röda idag (kj clssic 3)
Tack! Jag är ganska färsk på fisk, så alla tips mottages glattUnderbart
Ett tips i all välmening, putsa bort bukfettet på laxen
Rumstemperera köttet, släng den på grillen tills du är nöjd med ytan.Utmaning:
Hur grillar jag denna bit på bästa sätt med min weber
Grilla hårt på båda sidor ca 2 min sedan indirekt värme i 30-45 min beroende på hur du vill ha köttet. Jag brukar även rubba med salt o peppar innan samt pensla med grillolja nångång under grillning . Lycka till!Utmaning:
Hur grillar jag denna bit på bästa sätt med min weber
Jag har Weber Q1400 som är en liknande model,Japp,
Vet att det är så, förstås...
Men innan man lägger 10' på en elgrill vore det kul att veta om den funkar!
I min ungdom hade jag elgrill modell obh nordica som man fyllde med vatten pga strålningsvärmen. Katastrof.
Idag skulle jag köpa gasol om jag hade möjlighet pga flexibiliteten.
Men man kan inte alltid välja. Bor förhoppningsvis bara där ett år eller kortare.
Jag har Weber Q1400 som är en liknande model,
tycker resultatet blir över förväntan och väldigt smidigt att använda. Den blir ordentligt varm och med hjälp av locket så får man viss grillsmak.
Det finns inga substitut för kolgrillat, men som balkong grill är denna as good as it gets.
Jag är nöjd med mitt köp.
Jag fick hem min Sumo förra veckan. Köpte midi-modellen med tillbehörspaketet.Hej, funderar på Kamodo i budgetsegmentet. Är det någon ni kan rekommendera utöver Masterbuilt som verkar slut eller slutat tillverkas? KJ classic 1 kan det vara ett alternativ?
Jag fick hem min Sumo förra veckan. Köpte midi-modellen med tillbehörspaketet.
Har lagat nått nästan varje dag sedan i lördags (fortfarande semester ) och är riktigt nöjd med resultatet!
Gick smidigt att montera ihop på två man och när man väl kommit igång med grillandet så gick det snabbt att lära sig reglera temperaturen.
Har precis lyft av en bit sidfläsk som ska bli bacon. Igår blev det en bit entrecôte till middag och dagen innan det körde jag pulled pork och burnt ends.
Imorrn tänkte jag testa lite ribs!
Edit: hittade lite fler bilder.
Har inget att klaga på. Stativet är väl möjligtvis lite åt det billigare hållet, men det känns stadigt när allt väl är ihopsatt. Hjulen är rejäla!Oj så fint. Funderade också på en sådan. Hur känns kvalitén överlag?
Har inget att klaga på. Stativet är väl möjligtvis lite åt det billigare hållet, men det känns stadigt när allt väl är ihopsatt. Hjulen är rejäla!
Sidoborden är stadiga och har fin finish. Grillgallret och deflektorplattorna känns riktigt stabila, som att de kommer hålla i en evighet.
Inga problem! Ska knäppa lite bilder när jag röker bacon imorrn!Tack för svar! Ser framemot lite bilder från dina projekt