• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Internationella Gin & Tonic (och klock-)-dagen

L'Avventura kan uppenbarligen svarva Negroni! En av de bättre jag druckit i Stockholm :)
2154B526-4CBA-47EC-A7DB-4F276CB31073.jpeg
 
L'Avventura kan uppenbarligen svarva Negroni! En av de bättre jag druckit i Stockholm :)
2154B526-4CBA-47EC-A7DB-4F276CB31073.jpeg
Jag gillar verkligen Negroni, men har aldrig druckit en dålig vad jag kan minnas. Inte heller en avsevärt mycket bättre än alla andra...
Jag menar; 3 ingredienser, lika delar, rör på is.
Vad gör denna bättre än övriga? Bättre gin? Bättre röd vermouth? (jo, jag vet att det finns bättre än Martini). Snyggare isbit?

Inte menat som en dryg fråga, utan för att utbilda mig själv.
 
Jag gillar verkligen Negroni, men har aldrig druckit en dålig vad jag kan minnas. Inte heller en avsevärt mycket bättre än alla andra...
Jag menar; 3 ingredienser, lika delar, rör på is.
Vad gör denna bättre än övriga? Bättre gin? Bättre röd vermouth? (jo, jag vet att det finns bättre än Martini). Snyggare isbit?

Inte menat som en dryg fråga, utan för att utbilda mig själv.
Helheten! Bra balans, utseende och god stämning ;) Du har rätt i att det inte är någon jätteskillnad på ”bra” Negroni men ibland har man fått riktigt råttgift och det sätter spår :dead:
 
Hej tråden! Har alltid uppskattat en bra Gin&Tonic men har inte riktigt börjat laborera som några av de spännande förslag jag hittat när jag tittat in då och då.

Ofta blir det en Hendricks med gurka osv. men just nu har jag bara Tanqueray och en flaska gul Fever tree hemma. Vad har ni för tips för den kombinationen för att göra det lite roligare än vanligt?

Happy Friday!
 
Hej tråden! Har alltid uppskattat en bra Gin&Tonic men har inte riktigt börjat laborera som några av de spännande förslag jag hittat när jag tittat in då och då.

Ofta blir det en Hendricks med gurka osv. men just nu har jag bara Tanqueray och en flaska gul Fever tree hemma. Vad har ni för tips för den kombinationen för att göra det lite roligare än vanligt?

Happy Friday!
Vet att det inte är för alla, men stjärnanis tycker jag är ruggigt gott i en GT!
Oftast har jag dock kört det med Roku och FT Mediterranian.
 
Hej tråden! Har alltid uppskattat en bra Gin&Tonic men har inte riktigt börjat laborera som några av de spännande förslag jag hittat när jag tittat in då och då.

Ofta blir det en Hendricks med gurka osv. men just nu har jag bara Tanqueray och en flaska gul Fever tree hemma. Vad har ni för tips för den kombinationen för att göra det lite roligare än vanligt?

Happy Friday!
Tycker apelsinzest funkar bra med Tanqueray
 
Hej tråden! Har alltid uppskattat en bra Gin&Tonic men har inte riktigt börjat laborera som några av de spännande förslag jag hittat när jag tittat in då och då.

Ofta blir det en Hendricks med gurka osv. men just nu har jag bara Tanqueray och en flaska gul Fever tree hemma. Vad har ni för tips för den kombinationen för att göra det lite roligare än vanligt?

Happy Friday!

Prova med några bitar mango. Jag brukar köra frysna bitar. Allt eftersom dom tinar så blir det mer smak.

The findings come from drinks scientist Stuart Bale, who discovered the winning combination as part of a scientific study commissioned by Mediterranean gin brand Gin Mare that saw him test 120 G&Ts made with 120 different garnishes. Bale says that the mango, which should be garnished with a grind of black pepper, works particularly well thanks to the botanicals of that particular gin: Spanish arbequina olive, Greek thyme, Italian basil and Turkish rosemary. The magic lies in the fusion of the chemicals present in the tropical fruit, the gin and the spice. Both mango and black pepper contain high levels of a compound called pinene, which mirrors the flavours found in juniper (an essential component of gin) and Mediterranean herbs.

The combination creates a chemical reaction that basically causes a flavour explosion in your mouth.
 
Prova med några bitar mango. Jag brukar köra frysna bitar. Allt eftersom dom tinar så blir det mer smak.

The findings come from drinks scientist Stuart Bale, who discovered the winning combination as part of a scientific study commissioned by Mediterranean gin brand Gin Mare that saw him test 120 G&Ts made with 120 different garnishes. Bale says that the mango, which should be garnished with a grind of black pepper, works particularly well thanks to the botanicals of that particular gin: Spanish arbequina olive, Greek thyme, Italian basil and Turkish rosemary. The magic lies in the fusion of the chemicals present in the tropical fruit, the gin and the spice. Both mango and black pepper contain high levels of a compound called pinene, which mirrors the flavours found in juniper (an essential component of gin) and Mediterranean herbs.

The combination creates a chemical reaction that basically causes a flavour explosion in your mouth.
Perfekt, har mangobitar i frysen. Stjärnanis fanns tyvärr ej, nejlika däremot...
 
Hej tråden! Har alltid uppskattat en bra Gin&Tonic men har inte riktigt börjat laborera som några av de spännande förslag jag hittat när jag tittat in då och då.

Ofta blir det en Hendricks med gurka osv. men just nu har jag bara Tanqueray och en flaska gul Fever tree hemma. Vad har ni för tips för den kombinationen för att göra det lite roligare än vanligt?

Happy Friday!
Du är som gott som hemma! Släng i en rosmarinkvist, citroncest och några svartpepparkorn bara. Klart!
 
Senast ändrad:
Tillbaka
Topp