• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Klocksnacks 10:- per klocka insamling (Barncancerfonden)

DonDraper

Patek
Pledge Member
2-Faktor
Pengar insatta tack vare Asplunds auktion! Nu är vi uppe i 111.570kr starkt jobbat tycker jag!
 

Randel

Cartier
Jag tycker att det är helt fantastiskt att summan är uppe i över 110k redan, det känns otroligt rörande på något sätt. Jag har nog aldrig varit med om något annat forum som så nitiskt med ändå helhjärtat (där så många medlemmar bidragit) skänkt pengar på det här sättet. Grymt bra initiativ, och väldigt roligt att så många är med på det :)
 

Gummo

Joker
2-Faktor
Satt in en slant efter sålda, köpta och bytta klockor och armband men framför allt för all hjälp, vänliga handlingar och svar på dumma frågor! Jag har fått länkar till skänks, klockor lagade, värderingshjälp, hembjuden på pysselkväll och fått mängder med tips och inspiration. Väldigt många medlemmar här på Klocksnack verkar vara riktigt bra folk! Sen verkar några stycken vara helt jävla dumma i huvudet men det är precis som IRL.
 

Randel

Cartier
200 spänn till BCF för några dagar sedan för antalet poster i min Nato-tävlingsdag häromdagen :) Jag tycker att detta initiativ är helt fantastiskt, och att så många här inne är med på det! Grymt att vi snart är uppe i 150k!
 

JaTack

Rolex
2-Faktor
200 spänn till BCF för några dagar sedan för antalet poster i min Nato-tävlingsdag häromdagen :) Jag tycker att detta initiativ är helt fantastiskt, och att så många här inne är med på det! Grymt att vi snart är uppe i 150k!
Ja det har blivit bra fart här den senaste tiden, det får vi se till att hålla i. Roligt :)
 

Speedmaster

Breitling
Vad underbara ni är. Jag har satt in 100 kr för min DS Action Diver, plus 100 kr till en annan insamling. Jag har själv haft en nära anhörig som varit drabbad så jag är tacksam för att Barncancerfonden finns.

Jag skulle gärna be alla som har lust att skriva på föjande namninsamling för att förbättra vården för barnen. Just nu slussas de runt till olika sjukhus, olika avdelningar, olika personal... Det verkar vara smått kaotiskt.

Namninsamling för en trygg och säker barncancervård
http://www.barncancerfonden.se/stockholm/Aktuellt/namninsamling/

Om ni vill läsa mer om detta:
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/stor-sjukskoterskebrist-pa-barncanceravdelningen
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5902931
http://www.aftonbladet.se/debatt/article19188800.ab

IMG_1764.jpg
 

Asplund

Patek
2-Faktor
Dags att bumpa tråden så fler slänger in en slant för lite nyinköp och andra vadslagningar.. Vad jag betalar för den här gången minns jag inte längre, vet dock att det var något jag skulle göra rätt för :)
 

Hugii

Audemars
En 50lapp för alla mina drömmar som aldrig blev verklighet. Men bara för att jag inte kom till skottet ska inte insamlingen behöva stå ut med det.:)
 

Yoshiikee

Rolex
2-Faktor
Uppenbarligen har jag missat den här tråden helt. Det värmer extra mkt i mitt hjärta när jag blir påmind om de goda krafterna i samhället. Till skillnad från allt skit man får höra/läsa om dagligen på diverse blaskor.

Sätter in 500 spänn för tidigare/nyligen genomförda affärer.
Fuck Cancer!
 
Topp