En fantastisk grej. Måste testasMed risk för att spö av kroppkakstalibanerna med Usama Bin Bojke i spetsen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
En fantastisk grej. Måste testasMed risk för att spö av kroppkakstalibanerna med Usama Bin Bojke i spetsen...
Är det typiskt för talibaner att servera säd till vad som i övrigt är anständig mat?jag är en av kroppkaketalibanerna här..
Haha om nu vit säd är det enda du kan tänka på så är ju det knappast mitt problem...Är det typiskt för talibaner att servera säd till vad som i övrigt är anständig mat?
Ja du det där mättar..Åhfyhelvete, det här är värre än Jägershots. "en till bara, en liiiiten till".
Helt utslagen nu.
Åhfyhelvete, det här är värre än Jägershots. "en till bara, en liiiiten till".
Helt utslagen nu.
Har fått i mig en M6a, så nu är jag tillbaka på banan.Paltkoma?
Har fått i mig en M6a, så nu är jag tillbaka på banan.
Bra jobbat! De ser riktigt fina ut.Stod på Ica och funderade över vad jag skulle laga till middag och så kom jag och tänka på den hör fenomenala tråden. Sagt och gjort. De blev väldigt lyckade. Första gången jag gjorde egna, tidigare har det varit färdigköpta.
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Prova att slänga de små rackarna på grillen efter att de kokat färdigt. En fantastisk smakupplevelse väntar dig.Stod på Ica och funderade över vad jag skulle laga till middag och så kom jag och tänka på den hör fenomenala tråden. Sagt och gjort. De blev väldigt lyckade. Första gången jag gjorde egna, tidigare har det varit färdigköpta.
Skickat från min iPhone med Tapatalk
För det första. Det är oklokt att förlita sig på en källa som inte förstår sig på interpunktion eller mellanslag. För det andra. Kanel och socker? Ge dig.
Socker? Din mormor är sjuk 80-talist. Tråkigt att behöva avslöja det, men det är mer än en skruv lös där.Min mormor använde socker på sina (när dom serverades på tallriken givetvis), samt vit sås. Dock inte kanel. Så det kan nog stämma.
Socker? Din mormor är sjuk 80-talist. Tråkigt att behöva avslöja det, men det är mer än en skruv lös där.
Internet har för övrigt ett fantastiskt genomslag, om man betänker att den här tråden stimulerat åtminstone tre personer att laga kroppkakor
För det första. Det är oklokt att förlita sig på en källa som inte förstår sig på interpunktion eller mellanslag. För det andra. Kanel och socker? Ge dig.
Bråkar? Det är ju han som håller på.För det tredje; bråka inte med någon som kallas "bödeln".
Bråkar? Det är ju han som håller på.
Hörrdö pöjk! Skulle jag skända min egen nationalrätt? jag har testat med skirat smör också. Men vitsåsen knäcker! Men det är ju till vita kroppkakor jag använder vitsås till, gråa däremot är ju skirat smör obligatoriskt.Det är ju du som skändar kroppkakan... Han gör bara sin plikt som medmänniska. Gör några k-kakor och splitta portionen. En tallrik med smör, lingon samt vit sås och en annan med smör och lingon. Vad är egentligen godast?
Hörrdö pöjk! Skulle jag skända min egen nationalrätt?
Prova att slänga de små rackarna på grillen efter att de kokat färdigt. En fantastisk smakupplevelse väntar dig.
Vitsås var det enda man fick till kroppkakorna förr när det bjöds hos mor o far.
Vet även att det inte var helt ovanligt med "åla-kroppkakor" ute på öarna.
Yes ni läste rätt, ål i kroppkakorna (även sjöfågel förekom tydligen)
Var dina föräldrar från hasslö eller?Inte lätt för alla att begripa
Det bottnar väll i gamla traditioner. Det är ju också ganska ofta man ser kroppkakor på julborden här nere