Laddar...

Någon annan som följer F1?

Diskussion i 'Lifestyle' startad av hublot, 3 november 2013.

 1. F32

  F32 Tantal Premium

  Inlägg:
  582
  Frele och Urtyp gillar detta.
 2. Hawk100

  Hawk100 Brons

  Inlägg:
  1.410
  Vilket spännande lopp idag!!!! :nailbiting:
  Undrar hur nöjda höjdarna hos Ferrari är i kväll..... :banghead:
   
  Bonazzi, Mankebank, Jimpa och 6 andra gillar detta.
 3. F32

  F32 Tantal Premium

  Inlägg:
  582
  Riktigt kul att Gasly behöll andra platsen i slutet. Sen är ju frågan om hur Hamilton fortfarande är noterad trea i loppet efter ihopkörningen med Albon. Fin femte plats för Kimi.
   
 4. Arnholm

  Arnholm Tantal

  Inlägg:
  480
  Från:
  Spawnpoint
  Utan tvekan årets märkligaste race. Väldigt, väldigt underhållande. Synd på Albon som blev utan en pallplats, desto roligare för Gasly och Sainz. När var senaste gången varken en Ferrari eller Mercedes stod på pallen? 2013?

  Kollade upp det - USAs GP 2013 är senaste gången varken Ferrari eller Mercedes nått en pallplats. Alltså sex år sedan!
   
  Senast ändrad: 18 november 2019
  anno1884, Jimpa, Hawk100 och 4 andra gillar detta.
 5. Hawk100

  Hawk100 Brons

  Inlägg:
  1.410
  Ja helt plötsligt blev det ju riktigt spännande, ovisst och kul med F1 igen......
  Nästan som på den gaaaaaamla goda tiden när 30-40 % av bilarna packade ihop innan målgång av olika anledningar!!! :D
   
  anno1884 gillar detta.
 6. Mankebank

  Mankebank Tantal

  Inlägg:
  441
  Så blev det.

  Vettel har kontrakt för 2020 så nästa år kör han väl kvar men tror ni att han får förlängt? Jag är tveksam. Han är långsammare än Leclerc och det gör honom frustrerad vilket leder till att de inte samarbetar särskilt bra. Ferrari vill traditionellt ha en stark försteförare och en andreförare som kan ge backup och jag kan inte se Vettel i den rollen. Leclerc är det självklara valet som framtid för Ferrari. Jag tror att nästa säsong blir Vettels sista i Ferrari, och jag är inte säker på att det blir något särskilt harmoniskt samarbete.

  När det kommer till ersättare tror jag inte att de kommer att anse att Giovinazzi är redo. Ricciardo och Bottas är säkert båda intresserade.

  Möjligheten finns naturligtvis att Hamilton tror att Ferrari är den bästa chansen att fortsätta vinna VM 2021 och framåt. Det skulle ändra alla förutsättningar, men jag tror inte att det kommer att hända.
   
  humlegarden och Frourez gillar detta.
 7. Frourez

  Frourez Titan

  Inlägg:
  187
  Ja Leclerc är snabbare. Men hur hade tabellen sett ut om man tagit bort alla felbeslut från Ferrari och Vettel spins? Bottas var bättre än HAM inledningsvis och tog lika många pole. Det jag menar är att även om Leclerc är bättre så spelar ju omständigheterna roll och det med alla felbeslut som Ferrari gör blir jag osäker hur mycket snabbare Leclerc verkligen är. Kan Vettel göra en Rosberg t.ex.?

  Jag tror inte HAM går 2021. Tror han vill ta 8 i Mercedes för att sedan kanske Ferrari.
   
 8. Mankebank

  Mankebank Tantal

  Inlägg:
  441
  Jag tror snarare att skillnaden varit ännu större om inte teamet åtminstone inledningsvis hade gynnat Vettel. Alla hans egna misstag under press är hans svaghet. När Vettel har prioritet hos stallet och den snabbaste bilen är han extremt bra vilket syns på fyra raka titlar och nio raka segrar 2013. Det har inte ens Hamilton klarat (än).

  Man skulle kunna säga att det är raka motsatsen till Rosberg. Vettel vet att han är snabb men påverkas av saker som han inte kan kontrollera och underpresterar då. Rosberg visste att han var långsammare än Hamilton men också att han - om han gjorde allt rätt och gav sig själv perfekta förutsättningar - faktiskt hade en liten chans att slå ur underläge.
   
 9. Frourez

  Frourez Titan

  Inlägg:
  187
  Intentionen är ju att gynna Vettel men resultaten av det har ju inte speglats tycker jag?
  Jag tänker på att antingen har det varit egna missar eller stallets missar. Vi vet ju inte hur resultaten blir om båda sakerna förbättras. Så att det blir lite mer "rättvis" jämförelse likt Ham vs Bot, där Bottas själv ansvarar för om han vinner VM eller inte.

  Nja. Jag håller inte med. Ros gjorde vad som förväntas och vann pga HAMs problem med bilen. Då menar jag om VET kan slå Leclerc nästa år om Ferrari gör taktiska missar åt Leclerc osv. Slår Vettel inte Leclerc då är det kört. Men nu tycker jag det finns för många brister totalt sett hos Ferrari och Vettel vilket gör det svårt att bedöma om Leclerc är så pass mycket bättre eller om det är omständigheter som avgör vem som vinner.
   
 10. Hawk100

  Hawk100 Brons

  Inlägg:
  1.410
  Att Leclerc har framtiden gör sig verkar ju klar.....
  Hade varit kul om han fick bli tydlig 1:a förare.....
   
 11. Zuuki

  Zuuki Tantal

  Inlägg:
  471
  Från:
  Östergötland
  Gissar han blir det 2021 när dom slänger ut krattan Vettel :D
   
  humlegarden gillar detta.
 12. Hawk100

  Hawk100 Brons

  Inlägg:
  1.410
  Om inte Hamilton byter stall då...... :nailbiting:
   
 13. Mankebank

  Mankebank Tantal

  Inlägg:
  441
  ... eller Verstappen.
   
  Hawk100 gillar detta.
 14. Incognito

  Incognito Titan

  Inlägg:
  73
  Hej
  Håller på att återuppta intresset för formel 1.
  Är det ngn som har erfarenhet omkring hur bra F1.coms streamingtjänst är?
   
 15. PhilipH

  PhilipH Tantal

  Inlägg:
  385
  Har hört från många att den inte är bra, mycket strul med den. Endast värt pengarna om F1 är det enda som intresserar dig i Viasat Sports utbud.
   
 16. POO

  POO Brons

  Inlägg:
  1.342
  Har funkat 100% för mig större delen av förra säsongen. Hoppade på trotts allt negativa skriverier eftersom jag ville ha något billigt utan bindningstid. Kanske löste de problemen för jag märkte som sagt inget. Har heller ingen begränsning i antalet streams vad jag märkt så man kan titta på racet på en skärm och växla mellan de olika kamerorna på en annan.
   
  burner gillar detta.
 17. F32

  F32 Tantal Premium

  Inlägg:
  582
  Hur mycket får man ge för det i månaden? Jag är jättenöjd med Viaplays F1 men då eftersom jag delar med en kompis och gillar även att kolla fotboll. Det är mycket pengar med Viaplay-abonnemang men ingen bindningstid.

  Kul att det drar igång snart!
   
 18. Mankebank

  Mankebank Tantal

  Inlägg:
  441
  Den var lite skakig några lopp under 2019 men under andra halvan av säsongen fungerade den utan anmärkning. Det är synd att man inte får Sky F1:s buildups utan bara träning, kval och lopp men kommentatorerna är av en helt annan klass och med en helt annan budget än våra lokala förmågor. De har alltid koll på vad som händer genom att flera olika insatta personer, oftast före detta förare, bevakar olika saker och ofta har direkt tillgång till stallen under loppet. Det är svårt att hitta en svensk motsvarighet till kommentatorsteamet Martin Brundle, Damon Hill, Karun Chandhok, Paul di Resta, Anthony Davidson, Johnny Herbert och Nico Rosberg. Sky F1 fick för bara några år sedan stuva om i sin planering för att Paul di Resta inte kunde kommentera. Det berodde på att han som tredjeförare skulle köra en av Williams bilar under helgen. Det händer sällan Viaplays kommentatorer.

  Att det dessutom är mycket billigare än Viasat gör det till en självklarhet för oss som inte är intresserade av övrigt sportutbud.
   
  Raste och snoozarn gillar detta.
 19. burner

  burner Titan

  Inlägg:
  121
  Kan man även se loppen i efterhand? Hur länge är dom tillgängliga i så fall?
   
 20. POO

  POO Brons

  Inlägg:
  1.342
  39 år.
  Säsongen innan 81 är inte valbar.
   
  Raste, humlegarden och burner gillar detta.
 21. burner

  burner Titan

  Inlägg:
  121
  Blir nog till att testa när säsongen drar igång. Betalar för Viaplay idag men använder det nästan bara för F1 :banghead:
  Måste bara kolla så det finns till Apple TV eller har AirPlay stöd, men det skulle förvåna mig om det inte funkar.
   
 22. RangeRover

  RangeRover Titan

  Inlägg:
  161
  Jag stämmer in i kören, jag körde årsbetalning och kommer fortsätta detta året. Var lite ostabil i början men sedan försvann problemen. Minns att GP USA inte funkade alls. Väldigt prisvärt med tanke på Viasat samt repriser. Kommer bara bli bättre tror jag då intresset för F1 ökar.
   
 23. Frele

  Frele Tantal

  Inlägg:
  253
  Tycker också att F1.coms tjänst totalt sätt varit mycket bra. Det är som natt och dag om man jämför kommentatorerna. Minns att sändningen svajade vid något lopp men då dök det också upp en återbetalning som kompensation :)
   
 24. Incognito

  Incognito Titan

  Inlägg:
  73
  Ja, får se. Ni som har testat vilken variant har ni köpt? Är det pro versionen eller accsess?
   
 25. Mankebank

  Mankebank Tantal

  Inlägg:
  441
  Läs på själv, men access är väl fulversionen som säljs där de har sålt exklusiva rättigheter till direktsändningarna, alltså bara eftersändningar. Det var, har jag för mig, den versionen som erbjöds det första året i Sverige.

  Det riktiga abonnemanget kostar väl inte mycket mer än en tusenlapp om året, en femtiolapp per helg. Det tycker jag är billigt.
   
 26. burner

  burner Titan

  Inlägg:
  121
  Håller med om att det inte är så dyrt men vad jag kan läsa mig till finns ingen app till Apple TV eller AirPlay stöd i iOS-appen. Går tyvärr bort för mig då. Jag tänker inte sitta och titta på en telefon, dator eller surfplatta och titta på ett helt F1 lopp och hålla på med massa kablar känns inte så kul. Det kanske kommer bättre stöd i appen tills säsongen börjar.
  Är jag fel informerad blir ingen gladare än jag.
   
 27. Incognito

  Incognito Titan

  Inlägg:
  73
  Jo, jag vet detaljerna. Undrade vilken tjänst folket här använder.
  Jag håller med dig. 50kr/helg är inte mkt och i och med att man kan kolla tidigare lopp och jmf fr år till år så är det bra.

  Minns tiderna när jag skrev ut varvtider fr fg år.
   
 28. burner

  burner Titan

  Inlägg:
  121
  Ja allt va inte bättre förr. Jag kommer ihåg för en massa år sedan när jag jobbade på Statoil och tog med mig en tv-box som jag kopplade in på tv:n där man skulle se biltvätten när jag va tvungen att jobba på race-helger.
   
  Raste, Incognito, RangeRover och 1 annan gillar detta.
 29. Mankebank

  Mankebank Tantal

  Inlägg:
  441
  Förra året fanns det inte, det stämmer.
   
 30. snoozarn

  snoozarn Diamant

  Inlägg:
  7.282
  Från:
  Stockholm
  Går att se via tvns webbläsare tex, eller om Apple TV har safari.