Så vilken tycker du är bäst nu då? Håller personligen Butchers högst men har inte heller testat alla.
Alltså, för mig finns det två typer av burgare i den här burgar-eran.
Du har de som är smashade, och där fokus är på väldigt fett kött och mycket ost som i sin tur är det som ska smaka. Shake shack, BMB osv.
Sen har du den vanliga stekningen, där pucken är tjockare och man behandlar det mer som en köttbit. Här får man ofta mer tillbehör och inte sällan en dressing som smakar mycket medan varianten ovan kanske kommer med lite senap och ketchup i botten alt inget alls.
För mig tillhör Butchers den nedre kategorin, och det är gott, men inte riktigt min syn på en perfekt burgare. Har inte blivit 100% förälskad i BMB eller Shake shack heller (även om det är riktigt bra såklart), utan jag föredrar nån slags kombination av de två. Och på det är Tugg riktigt bra.
Så länge dressingen är god kan det väl aldrig bli för mycket?
Om man av någon outgrundlig anledning ändå tycker det, hur svårt kan det vara att avlägsna lämplig mängd? (Eller gäller samma originalhysteri som för klockan från forumfavoriten, dvs har tillverkaren bestämt att det ska se ut så här vore det helgerån att ändra, även om det ser hemskt ut/smakar hemskt?)
Aldrig varit så mycket för sås eller dressing överhuvudtaget, hade typ inte ens ketchup på korven som pojk.
Och det är klart att man kan ta bort dressingen, men nu bedömer jag ju burgarna efter hur restaurangerna gör dem. En restaurang som serverar mig en helt smaklös maträtt får ju inte 5 stjärnor av mig för att jag hade med mig egna kryddor och styrde upp skiten
Men som sagt, det är bra. Jag föredrar bara bra köttsmak före dressingsmak.