Dagens middag; Småländska kroppkakor med brynt smör, rårörda lingon och grädde
Sen har jag lagat en del annat på senaste tiden
Lubb friterad i ölsmet med petit pois, potatispuré och tartarsås
Brynt löksoppa med vispad créme fraiche och mandelskum
Laxsushi på salmalax
Smulpaj "Peach Melba" smaksatt med bourbon, citron och vanilj
Tiramisu på rabarber och svart te med citron. Toppat med faktiskt guld i pulverform
Man blev smärtsamt medveten om att guldet framhävde konturerna på tiramisun där jag inte var helt jämn i att släta till den. Denna dessert delar då endast teknik med en riktig; det är inget kaffe eller någon kakao i närheten av den
Här är den riktiga långköraren; hemrökta Ribs
Första dra loss det äckliga membranet från köttet; och sen noga packa in min hemmagjorda kryddrubb
Efter att de rökts i 5-6 timmar på låg temp i rök från äpple
En bit bringa fick åka med i röken den också