• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Den stora tråden om Champagne

CarlE

Omega
2-Faktor
Två av denna Champagne fick sambon tag på idag, hon hängde på låset. Roligt tillskott i vinkylen där en Bollinger ”Bond” från 2009 ligger och väntar.
80472FC2-F742-4CE0-80DB-6F71BEDE2638.jpeg
 

MR-WJ

Omega
Köpte nyss Selosse V.O, för en som aldrig prövat Selosse, är den omöjlig att dricka på 10+år eller är den ok nu? Hört från vissa som säger att man ska lufta och servera varmare än vanligt också?

Druckit Initial & Substance, de är så långt ifrån allt annat som går att finna. Jag tycker du helt klart ska dricka den, de är klart värt.
 

gronvit

Panerai
2-Faktor
0748247F-7656-4828-8D96-2BEBAD70A733.jpeg


En av 11 olika champagner på årets sista dag. Helt klart en av de bättre.

Älskar champagne men är absolut ingen kännare.

Har på senare tid börjat uppskatta champagner som smakar mycket. Gärna lite åt russin och höstäpplen utan att för den sakens skull vara halvtorra/söta.
Är det någon som har bra tips?
 

Zingo

Rolex
0748247F-7656-4828-8D96-2BEBAD70A733.jpeg


En av 11 olika champagner på årets sista dag. Helt klart en av de bättre.

Älskar champagne men är absolut ingen kännare.

Har på senare tid börjat uppskatta champagner som smakar mycket. Gärna lite åt russin och höstäpplen utan att för den sakens skull vara halvtorra/söta.
Är det någon som har bra tips?
Russin är lite lurigt att placera in men viss sockernivå torde vara bra dvs inte zero dosage. Bokna äpplen kommer med ålder med PN.
Egly BdN är trevlig. :)
 
Topp