• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Den stora tråden om Champagne

Mycket gott! Men strunta i prestigechampagnerna ett tag och fyll på med lite vardagsbubbel och odlarskumpa. T ex mer av Lois Roederer och exempelvis Vilmart.
Du har helt rätt. Går mer och mer åt årgångs istället för prestige samt odlare istället för husen. Finns mycket att upptäcka där samt att prisbilden är helt annorlunda. Har inte heller smaksinnet eller erfarenheten att kunna ta till mig den "högre" kvaliteten i prestigen. Är väl lite som klockor att man börjar med det man känner till (Rolex) och slutar med en GS vintage.
 
Gott & blandat
FD72E452-E124-44F7-8F98-16D2541ADEE2.jpeg
376A1B5A-DC2E-44E5-BDB2-CF8CB8E18D96.jpeg
 
Något de säger ska funka bra till champagne är ju rysk kaviar. Var får man tag på det om man bara vill ha lite grann?
 
Någon som har tips på var man hittar en selosse? Skall man börja på initial eller vad anser ni som prövat?
 
Många som rekommenderar den, många beskriver den som väldigt speciell och då bli jag rätt nyfiken.
Mitt tips är att testa annan ekfatslagrad skupa först. Selosse har blivit dyrt och enligt mig så ska de ligga i iaf 5-6 år, tänker främst på initial. Drack nydeggad initial för ett par veckor sedan. Inget särskilt faktiskt.
 
Tillbaka
Topp