Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Jag skulle kunna försöka ljuga hur jag känner av att jordmånen inte var lika bra 2009, hur champagnen har en hint av torv och citrus etc. Sanningen är däremot tyvärr att jag inte är en tillräcklig connaisseur för att fullt ut förstå den. Jag gillar Louis Roederer och dricker gärna deras vanliga Brut Premier och Vintage ibland så ville helt enkelt prova Cristal igen nu i helgen när vi ändå skulle fira.Hur är den 2009?
Låter som en tugluff de luxe!Jag är faktiskt lite smått arg över att den enda Cristalen jag någonsin druckit var på en tågstation i Italien, varm...och vi alla förstår att det inte var en hit och gjorde flaskan rättvisa. Jag vet att det var helt och hållet vårt fel men när sånt händer så tappar jag ibland lusten i ett par år.
Hett tips
Jacques Selosse finns i systemets beställningssortiment just nu.
Skynda innan det tar slut
Såg det, tog två, ville ta fler men ville inte få dåligt samveteBrut Initial gick åt fort
Denna var fantastiskt bra !
Hur är den i jämförelse till 06?
Provade 06:an och den var alldeles för ung, måste ligga några år till.Bättre !
Helt fel person att svara då jag bara druckit Roland 08 av de i boxen.Blandade odlare och 08, kan ju inte bli helt fel.Någon som har tankar kring Mousserande.se låda på systemet (art no 70056).
Prisvärt?
Goda bubbel?
Tackar
Väldigt trevlig!!!Nån som har provat?
Lite omdömen vore trevligt.Magisk kväll igår!
Enkelt uttryckt kan man säga att de blev bättre och bättre ju längre till höger vi gick.Lite omdömen vore trevligt.
Selosserna, kommer du ihåg deg datum? Osäker på lagringstiden, har fått för mig att mini tiden är 3-5 år.Enkelt uttryckt kan man säga att de blev bättre och bättre ju längre till höger vi gick.
-Ca del Bosco är en utmärkt Franciacorta och perfekt till antipasto eller bara som start på en kväll.
-Jaquard är en väldigt bra "standard-champagne".
-Larmandier-Bernier är en av mina favoritproducenter och Longitude är ett väldigt prisvärt insteg från LB.
-Paul Bara 2002 är ett fynd, tyvärr precis tagit slut på SB, 2008 finns (bör ligga 10 år).
-Selosse VO: en av världens bästa champagner om ni frågar mig. Liknar väldigt få andra producenter, helt unik och helt magisk.
-Selosse Substance: en otroligt speciell upplevelse, de använder Solera-metoden vilket innebär att varje flaska innehåller champagne från 1986 fram till nutid. Komplex och galet lång eftersmak...
Serverades i loungen på FS Hong Kong. Helt okej men efter en vecka var jag rätt trött på den.Nån som har provat?
VO var 2015 och Substance 2014. När det gäller drickfönster på Selosse så tycker jag att det ganska snabbt händer saker jmf med att dricka "ny-deggat". Hag försöker vänta 2 år i alla fall.Selosserna, kommer du ihåg deg datum? Osäker på lagringstiden, har fått för mig att mini tiden är 3-5 år.