Illa nu. Jag har köpt på mig så mycket must att kylskåpet och skafferiet blev alldeles fullt. Blev att packa ihop en fin blandning för att ställa ned i matkällaren. #itsamust
Omdöme än så länge:
Nygårda lagrad på bourbonfat: i vanlig ordning den allra bästa musten, en aning bourbonsmak gifter sig väl med musten
Nygårda lagrad på romfat: näst bäst, gäller att man gillar arrak då den smaken slår igenom rätt hårt
Zeunerts: stabil och bra, inte för söt
Nygårda lagrad på ekfat: bra, inte för söt
Dufvenkrooks: bra, lite blaskig och för kort eftersmak
Nygårda lagrad på calvadosfat: äpple och julmust? nja, inte så bra!
Apotekarnes årsmust: nej, must och saffran lirar inte så bra ihop
Nygårda ekologiska: usch, usch, usch, usch, vedervärdig
Omdöme än så länge:
Nygårda lagrad på bourbonfat: i vanlig ordning den allra bästa musten, en aning bourbonsmak gifter sig väl med musten
Nygårda lagrad på romfat: näst bäst, gäller att man gillar arrak då den smaken slår igenom rätt hårt
Zeunerts: stabil och bra, inte för söt
Nygårda lagrad på ekfat: bra, inte för söt
Dufvenkrooks: bra, lite blaskig och för kort eftersmak
Nygårda lagrad på calvadosfat: äpple och julmust? nja, inte så bra!
Apotekarnes årsmust: nej, must och saffran lirar inte så bra ihop
Nygårda ekologiska: usch, usch, usch, usch, vedervärdig