Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Jag behöver en rök...11,5 timmar senare var det dax att plocka av köttet.
![]()
Ytterligare en timme senare har bringan kommit ner i ätbar temperatur. Serveras med hemmagjord coleslaw, egenpicklad lök och hemmakokt bbq sås.
![]()
![]()
Slår ett slag för dels att använda "skorsten" när man tänder grillen, dels att grilla på skorstenen om man inte har så mkt att grilla (tips från kock som kör mycket utomhus a la Morberg...)
nice, men finns inte risken att det bränner sönder även invändingt. jag brukar alltid komma upp i +300 grader i min kolgrill så misstänker det blir för varmt... nåt bra tips/tricks?På tal om tokvarmt och flank.. Testa dirty flank. Flankskek direkt på glöden. Blir riktigt bra.
![]()
![]()
Jag var väldigt skeptisk och var 100 på att det skulle bli brännt. Men nästan inget kol alls brännde fast. Helt otroligt faktiskt.nice, men finns inte risken att det bränner sönder även invändingt. jag brukar alltid komma upp i +300 grader i min kolgrill så misstänker det blir för varmt... nåt bra tips/tricks?
På tal om tokvarmt och flank.. Testa dirty flank. Flankskek direkt på glöden. Blir riktigt bra.
![]()
![]()
Jag har letat efter liknande (fast något bredare) utan att lyckas.Fick hem grillsvärd idag. Någon som brukar använda sig utav det?![]()
Jag har letat efter liknande (fast något bredare) utan att lyckas.
Jag har letat efter liknande (fast något bredare) utan att lyckas.
Nu bor jag dessvärre en bit ifrån, i GöteborgVi från Iran grillar enbart på lite bredare spett. Kolla en butik som säljer persisk mat säkert i Kista/Husby.
Nu bor jag dessvärre en bit ifrån, i Göteborg
Arabaffärer brukar ha dom medNu bor jag dessvärre en bit ifrån, i Göteborg
Det såg ju riktigt gott ut, hur lång tid tar det att få köttet färdigt när man använder den?Det är fusk att beställa kebab på pizzerian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idag körde jag lite kött. Ca 1 kg. Tror det tog ca en timme. Jag har gjort förr på ca 2 kg karré och vill minnas att den snurrade på ca 2 timmar den gången. Men jag kör med en termometer som snurrar med så den får avgöra.Det såg ju riktigt gott ut, hur lång tid tar det att få köttet färdigt när man använder den?
Försöker hålla åtminstone +250 grilldagar/år. 95% av dessa använder jag min Primo 400xl. Just som du säger är den komplett! Igår fyllde grabben år och fick välja middag. Då smällde vi på pizza. 20-30min sen höll vi 350cHärlig tråd man hittade här
Lider själv av grillomani och grillar minst 1 oftast 2 gånger i veckan.
Kör med en (kol) Napoleon pro22k-c och en Grandhall Premium (gasol)
Grandhallen är snart 15år nu och genomgår sin första renovering.
Kör ganska mycket med röken med, både en lite större och en mindre röklåda.
Nästa köp kommer bli en Primo kamado som jag ser som väldigt komplett.
Vad har alla här för grillar?
Mvh