Zingo
Silver
Härligt! Kanske lite mer stekyta skulle lyfta den (ubervarm panna eller en bättre brännare).Flanken. Förjävla fint. 57 grader i 4 timmar. Onödigt länge? Kanske.
Hög köttsmak och härliga fibrer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Härligt! Kanske lite mer stekyta skulle lyfta den (ubervarm panna eller en bättre brännare).Flanken. Förjävla fint. 57 grader i 4 timmar. Onödigt länge? Kanske.
Hög köttsmak och härliga fibrer.
Svinvarm panna använd men biten var inte platt nog och tryckte inte ner den.Härligt! Kanske lite mer stekyta skulle lyfta den (ubervarm panna eller en bättre brännare).
Tjejen gnäller om det blir för rött, så 57 var en kompromiss. Tänkte köra 55.Kör flanka minst 6 timmar på 54. Uppemot 9 ibland. Suverän köttsmak och jäkla gott kött.
Tänkte jag skulle fixa någon typ av kylväska, skära hål i locket och köra i när det är långa tider, något dygn eller så. Någon som provat att energieffektivisera? En bred och inte så hög modell då.
Sökte lite när jag började, men hittade ingen vettig storleksmässigt. För hög, för stor, för liten, för dyr. Ingen perfekt.
Så körde plastbalja jag med. Funkar perfekt. Ett par handdukar som isolering. Behövs inte mer!!
Står i valet och kvalet... Finns det några andra kandidater eller är det Anovo Precision Cooker (wifi+blåtand) för 995:- som är mest bang for the buck runt tusingen? Har ju hört delade meningar angående wifi och blåtanden men det går väl fortfarande att använda den utan appar och dylikt så det kvittar ju.
Eller är det någon här som inte använder sin och känner att de hellre har några hundralappar på kontot än en pryl som tar upp onödig plats i köksskåpet?
Var också frågande till WiFi i början. Men efter att ha behövt ha en flankstek klar till 1900 en fredag insåg jag storheten.
Bara lägga i ett isbad på morgonen och gå in i appen och starta vid 1100.
Köp!Står i valet och kvalet... Finns det några andra kandidater eller är det Anovo Precision Cooker (wifi+blåtand) för 995:- som är mest bang for the buck runt tusingen? Har ju hört delade meningar angående wifi och blåtanden men det går väl fortfarande att använda den utan appar och dylikt så det kvittar ju.
Eller är det någon här som inte använder sin och känner att de hellre har några hundralappar på kontot än en pryl som tar upp onödig plats i köksskåpet?
Hur blev det?Tackar, provar 57 grader
Jag kör Champion på både vakumförpackaren och sous vide apparaten. Den gör jobbet men man får tänka till ibland om det är mycket vätska, då är det en viss inställning samt en större påse som gäller. Jag köpte med en rulle där man kan göra egna påsar och således bestämma storlek själv.Min vacuumsug har gått sönder. Den suger men förseglar inte.
Har nån tips på vad det är som gäller nu, speciellt om man vill ha nån som håller några år?
Jag kör Champion på både vakumförpackaren och sous vide apparaten. Den gör jobbet men man får tänka till ibland om det är mycket vätska, då är det en viss inställning samt en större påse som gäller. Jag köpte med en rulle där man kan göra egna påsar och således bestämma storlek själv.
FoodSaver gör bra grejer!VIlken modell? Hur länge har du haft den? Nån aning om hur mycket dú använt den?
De Champion jag får upp ser ut att vara i den billigare klassen. Jag är skeptisk mot billiga prylar av detta slag, men att köpa dyrt höll ju inte längre än två år heller... Det var en Tre Spade TAKAJE som pajade för mig vilken tydligen kostar över tre loppor nu även om jag gav mindre än hälften av det på rea när jag köpte. Bra så länge den funkade dock.
FoodSaver gör bra grejer!
VIlken modell? Hur länge har du haft den? Nån aning om hur mycket dú använt den?
De Champion jag får upp ser ut att vara i den billigare klassen. Jag är skeptisk mot billiga prylar av detta slag, men att köpa dyrt höll ju inte längre än två år heller... Det var en Tre Spade TAKAJE som pajade för mig vilken tydligen kostar över tre loppor nu även om jag gav mindre än hälften av det på rea när jag köpte. Bra så länge den funkade dock.
Den kostar typ 600 kr men finns en för dubbla. Jag såg att den var med på en 10 i topp lista men den är långt ifrån premium och den finns garanterat bättre förseglare, är du ute efter bästa skulle jag nog också säga FoodSaver.
Jag behöver inte så mycket finesser, men jag vill ha något som håller i minst 5 år, helst i 15.