• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Stora tråden om mikromärken och andra "affordables"

Hjälper svärföräldrarna att lägga lite cement. Ölen självklart obligatorisk i 28 grader värme.
20210605_131540.jpg
 
Har du smakat isländskt ruttet hajkött ?
Har nån överhuvudtaget i tråden gjort det ?

Kittlar dödsskönt i kistan och får fem kistor av fem möjliga: ⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️
Nej du f*n! Jobbade ihop med en Islänning en gång och han pratade valkött ungefär som vi pratar om surströmming... Tror det är en skröna bara, men motbevisa mig gärna!
 
Nej du f*n! Jobbade ihop med en Islänning en gång och han pratade valkött ungefär som vi pratar om surströmming... Tror det är en skröna bara, men motbevisa mig gärna!
Inte val utan haj. Valkött är rött och mycket gott, smaken påminner om vanligt nötkött.

Läs ovan om ’hákarl’ från Wikipedia 👆🏻
Typ det första en islänning gör när man kommer hit för första gången är att bjuda på haj.
Lukten ja... kan bäst beskrivas som en av piss, proppfull blöja som legat ute i 30 graders värme (helst på ett svartmålat plåttak) i ett par dagar.

Delikat 😃
 
Inte val utan haj. Valkött är rött och mycket gott, smaken påminner om vanligt nötkött.

Läs ovan om ’hákarl’ från Wikipedia 👆🏻
Typ det första en islänning gör när man kommer hit för första gången är att bjuda på haj.
Lukten ja... kan bäst beskrivas som en av piss, proppfull blöja som legat ute i 30 graders värme (helst på ett svartmålat plåttak) i ett par dagar.

Delikat 😃
Huvaligen...
 
Tillbaka
Topp